IGEN

Japp så har jag varit så där bra på att uppdatera här igen då =) men men kan ju berätta kortfattat.

fredag var det jobb på dagen och raka vägen till viking line cinderella med ida och denise.... det var fan på fitthåret att vi kom med båten efter en fartfylld bilresa dit..... men vi klarade d....

på båten dracks det massa med alkohol och dansades en massa.... (och enligt ida rökte jag aldeles för mycket) men det bjuder jag fan pÅ =)

Roligast på båten var i alla fall en kille som kom fram till mej i baren och drog en sån där underbar raggningsreplik som skulle kunnat få den grinigaste jävla kärring att skratta... ha ha ja jag skrattade... vad skulle jag annars göra.... det var ju såååå roligt... och han va verkligen gravalvarlig oxå så här kommer den.... repliken alltså HA HA

-Nej men hej kakan står du här och smular HA HA HA JAG DÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Och roligast va ju ändå på lördagen uppe på soldäck... det var kall öl, sol, trevligt sällskap.. och så fisk då så klart =) Ja jag går inte in mer på det... ni som var med vet va jag menar... och sen var det ju kassler och kasslers syster... även Magnus så kallade ragg med kjolen ut och in... Ha ha underbart!

Sedan blidde d lungt resten av helgen. träffade mina pinglor
christine och linda på söndagen.. och det var riktigt roligt.. händer ju inte allt för ofta om man säger sp =/

Nu i veckan har det varit jobb... och mer jobb... thats it.

Nnu blir d strax sova... mer jobb i morgon.

TISDAG!

Japp i dag är det tisdag och vi har jobbat på som vanligt... är i solna och river en gammal vårdcentral.... det e ett ganska schysst jobb faktiskt... men i dag har jag varit väldigt trött.... vet inte varför.... men jag sov ganska dåligt i natt så det kanske beror på det....

Idag fick jag ett  mail från han som vi har varit och kollat huset hos... och han skrev att han tyckte att det var jätte kul att vi fortfarande va intresserade och att han skulle höra av sig innan helgen.... så vi kanske får det i alla fall.. vilket jag inte trodde....

men nu kanske d inte blir så i alla fall för ida och denise ska ev börja jobba i sthlm och flytta dit... och jag har ju inte dirkt råd att bo själv =/ fast jag verkligen vill ha det där huset så har jag ju inte råd *jävla skit* VILL JU !!!

Men men så kan det vara i bland... =/

I dag är det bara Pixxie som har varit med på jobbet... =)  hon har sprungit runt som en skållad råtta och busat hela dagen.. så hon lär ju lätt sova hela natten i natt skulle jag tro!

Nej nu ska jag plocka undan lite här hemma och sen e de tv som gäller hela kvällen..... d e ju desperet houswifes och ugly betty ikväll =0)

ATITYDSPROBLEM!

Japp i dag har vi jobbat på som vanligt.... och jag har faktiskt kommit på att min lilla älskade valp Pixxie har atitys problem... jävla tjurig valp d där.... lyfter man upp henne när hon inte vill så morrar hon och gör utfall mot ansiktet..... och tar man på henne när hon inte vill e d sama sak.,... hmm undra hur man ska få bort d.

Och om hon gör nåt fel och man tar henne i nackskinnet så hugger hon oxå efter en.. jävla förbannade lilla pissmyra till hund... men hon ska allt få lära sig att det e jag som bestämmer och inte hon! så de så!  nu kommer hård handskarna.

Idag har det varit soligt och varmt på jobbet och det var så rart att gå ut på balkongen å röka och ta en kaffe *myser*

nu blir det tacos som står på menyn och sedan en lång promenad... sedan blir det lite mer undan plockning här hemma =)

Tjo!

PÅ TIDEN

Japp d e väl på tiden att jag skriver lite här.. va ju ett tag sen =)

Kan ju börja med att samanfatta mina 2 veckor då jag typ inte har skrivit något =)

TORSDAG 9/4:

Satt på kvällen och drack ihop med ida på telefånen och skrev lite på facebook =) hemskt kul vill jag lova. och bra full blidde jag oxå!

FREDAG 10/4:

Hemma mest hela dagen och tog d lungt.... senare på kvällen blidde d party med ida, julia och gustaf och några till... vi förfestade hemma hos Julia med singstar och massa sprit =) det blev ner gång på joar... i alla fall för mej och Ida... det va riktigt roligt och vi dansade en massa, snackade med fredrik och bara hade allmänt kul =) Magnus va en ängel och hämtade oss vid halv 4 och då blev d bums i säng =)


 



LÖRDAG 11/4:

Tog d lungt hela dagen... hände inte spec mycket.....
På kvällen blidde d filmmys hemma hos Daniel och kollade på the grudge 3... lite halv läskig men inte som dom 2 första....


SÖNDAG 12/4

Sov mest hela dagen.... orkade knappt upp ur sängen... men i bland kan d vara skönt att bara vara =)
På kvällen blidde d förfest hos empan med Mia, danne och empan för att senare gå ner till Maria ett tag och förste där... fast jag smet upp till daniel och umgiks med honom en stund....
sedan ner till maria igen för att sedan dra vidare till olarys... där tog vi typ en öl eller 2 och sedan bar d av ner till joar. Kvällen bestod utav, sprit, cigg, goda vänner, söt kille och sedan så klart the poodles. Och även allas våran kära Carola var ju på joar... HA HA hon e lika full i verkligheten som på tv.
Magnus hämtade upp en aninen tankad Carro vid 3 tiden på natten för att tippa av mej i sängen halvsovandes =)

   


MÅNDAG 13/4

Tog d lungt hela dagen typ.... plockade undan lite här hemma och typ inget mer....

TISDAG 15/4

Jobbade på brahegatan och plockade tegelstenar *pust* inge roligt alls vill jag lova.. men nån jävel måste ju ta skiten och det blev jag och magnus som fick d på vårat kort.... *suck* efter att vi kom hem va vi båda slut så det blidde lite mat och sedan typ i säng....

ONDSAG 16/4

Jobbade även idag... men idag va vi i solna och rev en gammal vårdcentral som ska bli äldreboende... jag plockade och sorterade d  dom hade blvit nerrivet.... typ trä för sig, äckligt jävla isolering för sig.... *kliar* och så vidare.... sedan gick jag och magnus loss på köksinredning och slet ner alla skåp och allt som hör till =)

När vi kom hem på eftermiddagen så bar det av till hummelsta.. till ida och denise... på cykel vill jag bara poängtera... och det va skit jobbigt.. men men ska man gå ner i vikt någon gång så lär man ju börja snart....  fast hem orkade jag inte cykla så  magnus som ville cykla hem fick göra d själv och hämta bilen för att sedan åka ut och hämta mej*smile*

sedan hem till duchen och sedan i säng.

TORSDAG 17/4

Jobb, sama som igår.... rev lite kök m.m.
cyklade en runda när vi kom hem,. och sedan gjorde vi typ inget mer alls.

FREDAG 18/4

Jobbade även idag.... sama skit idag igen.. men d gick ändå =)

Hem efter jobbet och tog mej en lååååång dusch för att sedan ta Pixxie ner till vetrinären så hon fick stick i pälsen.. vaccination. det tycker hon inte om och skrek rätt ut och tryckte sig mot mej... tyckte sååå synd om henne faktiskt.

sedan satt jag mest vid datorn och glodde..... och drack lite smirre.... sedan tog jag och magnus en runda på stan , men d va inte så mycket folk ute så det blev till att åka hem och sova.

LÖRDAG 19/4

Marknad på dagen med magnus och diddi... frukost på tammerfors.... mums.
Köpte mej en ny plånbok och en väska på marknaden =)

Sedan blev det pizza hut med familjen, pappa, renee, empan och stefan, magnus och stefan (empans pappa) det va riktigt gott kan jag lova.
sedan efter d åkte vi och kollade på ytligare ett hus till mej ida och denise... så vi får se hur d blir där.

Partaj hemma hos ida och denise med fredrik, Lina, sara och mia och så klart ida och denise. men dom flesta va skiiiit tråkiga och åkt in på krogen,.... vi fattiga fanskap stannade kvar och festade vidare. Jag och ida och denise satt och snackade lite om huset vi har kollat på osv.
Vid 1 tidn kom en trött men väldigt snäll sambo och hämtade mej.


IDAG SÖNDAG 20/4

Idag gick vi upp kl typ 12... båda 2 va helt slut så vi låg kvar en stund i sängen och busade med valpen som inte alls va trött.... =) efter d klev magnus upp och åkte och köpte donken frukost medans jag tog en morgon cigg och en snabb dusch.

Sedan tog vi motorcykeln ner på marknaden för att kolla runt lite och försöka vinna nallar till vovvsingarna.. d gick inge bra... en anka fick jag med mej hem =/

Sedan har vi vart ute till fjärdhundra och hälsat på magnus syrra med barn och lekt lite med dom...

sedan hem och nu kollar jag på tv och städa och sitta vid datorn =)

Ska väl fortsätta städa lite nu så man får plats i sängen i natt... ligger ganska mycket tvätt där som ska vikas kan jag lova =)


Nu blidde detta ett väldigt långt inlägg.. men d e ju bara för att d blev 2 veckor i ett... så nu får det faktiskt räcka... och så ska jag försöka att göra ett inlägg om dagen i stället i fortsättningen =)

sliten AB

japp i dag e jag riktigt sliten... har inte jobbat på snart 5 veckor.. men i dag så... och det var riktigt segt kan jag säga.... man har ju lixom lagt av sig lite på dom veckorna man har varit hemma....

Men i alla fall så  var vi i tensta... men d blev en ganska slapp dag i alla fall för vi demonterade mest bara idag... och åkte hem lite tidigare.....

Men väl hemma insåg ju jag att det ser ut som en bomb hade slagit ner.... valp kiss och toa papper i hela lägenheten..... för jag e riktigt snorig nu när pollen har börjat dyka upp.... och snyter mej ungefär 520 ggr/natten och så lägger jag pappret på bordet brevid sängen... och på morgonen när man bäddar sängen så flyger lite papper ner och jag hinner inte/orkar inte ta upp d (jag vet jag e såååå lat) men när man då kommer hem så har valpen kalasat på detta papper under vardagsrums bordet...... d e typ bara små små bitar PRECIS ÖVERALLT!!!!!

Jag fattar inte... hon har ungefär 20 tusen leksaker och tuggpinnar... men ändå ska hon ge sig på allt annat... och strumpor har hon oxå dille på att dra under bordet.... =/ skit valp =p


I morgon blir d oxå jobb i tensta... *uch* men men pengar är pengar....
Och sedan på kvällen tror jag att vi skulle till Kim och thomas och grilla *mums* om vädret tillåter d vill säga......

I helgen är d påskfest på joar.... the poodles kommer dit... så vi får väl se om man kanske super till denna helg oxå... eller om man kanske jobbar... d beror ju på om dom behöver nå personal =)

Nej nu ska jag ta och bada valpen och sedan när magnus kommer hem med den andra högen med hundar blir d till att bada dom oxå... =)

Tjo hej!

Tröööött som satan idag då

Ja ha så var även denna helg över... och jag är helt slut....

I fredags va jag ju på kryssning med firman och 3 firmor till... vi åkte med  birka paradise..... jag blev bra på lyset d vill jag lova... jag träffade 2 jätte trevliga tjejer som jag umgiks med och sedan snackade jag någon timme med en jätte trevlig kille oxå.... sedan va d även dans och party med daniel och conny... renee och pappa gick ju och la sig relativt tidigt.

vi vaknade väl vid 11 dagen efter jag och daniel... vi missade ju självklart frukostbuffen... men men smällar man får ta.... sedan gick vi runt mestadels av dagen och spelade lite, rökte och satt väl någon stund i baren... men ja kan ju bara konstatera att cinderella är en såååå mycket bättre båt.

sedan på eftermiddagen så var jag och magnus ut till fjärhundra och käkade och lämnade lite godis till selma och pravitz som jag hade köpt på båten....

sedan hemmåt i gen för att duscha och sminka mej och sedan bar d av till ida och denise... där va d inte sååå skoj.... vi har nog upptäkt alla 3 att vi inte har sååå många vänner som man trodde att man hade. så d bar av in till mej och magnus för att dricka lite till... denise ville inte följa med så hon stannade hemma.

väl inne i stan började vi komma i lite mer party stämmning.....

vid 1 bar d av ner till joar.... magnus va sååå snäll och körde ner oss.....

Där dansades d och träffade folk och drack lite till... blev skapligt full även i går....

vid halv 4 ungefär hämtade magnus upp oss och även en till ida utanför joar... körde först hem henne och sedan hem till oss för att sova.....

SKAPLIGT trött i dag kan jag ju tala om.....  men men man lever bara en gång så det e lika bra att leva fullt ut.



Sedan idag då så har vi varit och kollat på ett hus,... sååå fint... jag hoppas verkligen att vi får d... vill verkligen flytta här i från nu... e ju inte så kul att bo med magnus nu när vi inte e tillsammans längre... blir bara jobbigt. men vi har äl ingen chans att få d kan jag tro... men hoppas får man ju alltid göra... för d va verkligen helt underbart... nytappetserat i alla rum... golmvärme i alla rum och riktigt stort ljust och fint... och ett stort + i kanten var ju att det fanns en groventre/tvättstuga där man typ kunde ställa hundarna raka vägen i badet och dom e skitiga.... HOPPAS =) Vi får svar efter påskhelgen någon gång.....

sedan bar det av till magnus mormor och morfar och firade hans morfar som fyllde år... d bjöds på smörgås tårta och massa gott fika bröd... *mums* det e nog d jag kommer sakna mest med magnus... hans släkt och familj... tycker om dom så mycket.... men men man kan ju inte haka upp sig på d.

Nu har jag precis kommit ut ur en lååååång dusch och magnus skulle åka iväg och hadla chips och middag till mej =) sedan blir d gossip girl och sängen som gäller för min del.... jobba i tensta i morgon känns ju inte så lockande just nu kan jag ju säga....

så nu får vi väl se när jag orkar skiva igen.. =)

TJOHO!

Nu har alla valpar förutom en flyttat... lilla pixxie... och här kommer lite nyheter,,,, hon kommer att stanna förevigt hos mej... för det första är d bara muppar som har ringt på henne och sen har jag fäst mej sååååå mycket med henne.... hon e ju sååå fin... så bara för att så kommer här en bild på den nya familjemedlemen ♥PIXXIE♥




sedan har d väl inte hänt så mycket mer på sistonde.... har typ hängt här hemma och inte gjort nåt alls...

På söndag ska jag, ida och denise iväg och kolla på ett hus... ska bli skoj...får se hur d ser ut på riktigt... på bilderna ser d ju bra ut.

i morgon blir d kryssning igen =) men denna gång blir d inte med ida... utan med pappa, renee, daniel, conny och magnus... + en annan firma som vi jobbar åt i sthlm i bland... så det är firma kryssning =) och denna gång är de inte cinderella vi åker med tyvär utan birka paradise... har hört att den båten inte e såååå rolig.. men men d blir väl va man gör d till.

och den 8-9 maj är d daxx igen för cinderella kryssning... med ida och kanske denise =) och då står självklart time machine på schemat med MIN sångare =)

Kanske även blir kryssning med ida och denise den 1-2 maj tror jag att d va... då e d pink hink som spelar och jag har aldrig sett domm så det skulle ju vara trevligt... måste bara ha råd med d oxå... =p

nej nu blir d till att gå ut med lilla pixxie och sedan äta en mat bit, min söta samb åkte precis till donken åt mej =)

RSS 2.0