helgen är över

Japp så  var helgen över... i fredags va vi lediga... gjorde inte så mycket.. tvättade en massa.. 7 tvättkorgar hade vi... va ovanligt att det samlas så mycket tvätt här hemma...  så jag va hemma hos mamma och tvättade en massa och sen hemma i enköping....

Lördags va vi hemma hela dagen och tog det lungt och sedan på kvällen blev det inflyttnings fest i fjärdhundra hos madde och jimmy... och där vill jag lova att det var en massa folk.... hela fjärdhundra och några till var nog där... det va skoj och  dom hade fått det jätte fint där hemma =)

Söndag va vi en sväng till vsterås och ikea  för att inhandla trådkorgar... så nu e det fin fint i våra  garderober =) sedan bytte magnus till sig en bil igår oxå.... en skoda årmodel 00.... den nyaste bilen han haft... =)
sedan va vi en sväng till fjärdhundra och hälsade på magnus föräldrar.... sedan hem och kolla på beck =)

Idag har jag glott på tv hela morgonen  och snart blir det en tur till fjärdhundra igen.-.- valparna ska med för magnus mormor och morfar är där och vill hemskt gärna se dom =)

Valparna har börjat ta riktig mat nu oxå =) jätte söta är dom när dom gluffsar... dom typ ligger i matskålen och smackar en massa =) så nu kommer  dom nog växa en massa oxå... men det finns ju lite nackdelar och det e ju att diddi nu inte kommer att äta deras kiss och bajs..utan nu kommer jag att få ta hand om skiten... men de e det värt att se dom små liven äta en massa =0)

Nej börja göra sig iordning och fixa valpar m.m. =)

Kommentarer
Postat av: Linda

Vad fin bloggen har blivit.

Nu gäller det bara att du skriver i den också :P

2009-03-04 @ 20:28:27
URL: http://lindaha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0