Julafton och vecka 29! =)

Ja ha så har jag överlevt min 25:e julafton.. och faktiskt med både plånbok och hälsa i behåll :)

Uppesittar kvällen spenderades med älskling hemma, lika romantiskt som vanligt, med en varsin dator i knät och en film på tv... underbart!

Julafton firades hemma hos Magnus föräldrar tillsammans med hela hans familj, mamma, pappa, farmor, farfar, morfar, syster med familj. Jätte mysigt, med mat, kalle anka och julklappsöppning! Ja precis så som man gör när man firar jul :)

Utav magnus familj fick vi pengar och en välkomms skylt eller va man ska säga med grodor, och Magnus fick en glidplatta (?) vet inte riktigt va d heter men man glider i nerförsbacke på den i alla fall (självklart i snö) en alladinask oxå som man kan sitta här hemma å mumsa i sig!


Julklappen ifrån Magnus syster med familj :)


Lägger inte in bilder på allt annat vi fick.-.. för pengar och alladinask får vi hoppas att ni vet hur d ser ut *s*


I alla fall sen efter att vi hade vart i fjärdhundra och firat rörde vi oss hemmåt, med magnus morfar med i bilen... tog en sväng förbi min käre far för att lämna av Kevin, Max och Viktors julklappar som Marina skulle ta med till dom i Märsta. Fick med oss MASSOR med paket till lilla Vanessa då vi tänkte åka ut och lämna våra julklappar till henne lite senare på kvällen!


I alla fall kommer vi in till stan och va händer då... joooo farbror blå följer efter ifrån romberga ända ner till slånbärsvägen och där minsan se på fan slår idioterna på blåljusen (OVANLIGT när man åker Bmw´n)
Så d kommer en grinig sur jävla poliskärring och säger åt Magnus att stänga av bilen för det är nykterhets och kärkorts kontroll..... KUL att stänga av bilen i 15 minus grader med fönster nervevat... JÄKLIGT varm... så hon kollar magnus körkort och om han är nykter... självklart är han det.... men hon måste ju i alla fall kolla upp bilen... så hon går tillbax till sin bil, och är borta kanske 10 minuter (INGE KALLT ALLS) Hon kommer tillbax och säger att ja allt stämmer jätte fint.. men han saknar bakspegel, så han får minsan följa med till deras bil för raportering utav bakspegel jäveln..... I polisbilen får han sitta säkert 10-15 minuter till medans jag och hans morfar samt hundar får sitta kvar i bilen och frysa halvt ihjäl! Magnus kommer tillbax med en böter på 500 kr och är riktigt irriterad....  JÄVLA IDIOTER! Ser man att d sitter fler människor i bilen bla en pensionär, då kräver man väl inte att bilen ska va avstängd i nästan en halvtimme i 15 minusgrader? IDIOT!

Visst tycker jag att d e bra att dom har nykterhetskontroller, för d finns säkligen en jävla massa idioter som kör på fyllan efter julfirandet, och d e ju mindre smart, och säkert gärna med familjen i bilen... nötter finns d gott om... men nån jävla måtta får d väl ändå vara på osmarthet? GODJUL POLISKÄRRING OCH TACK FÖR JULKLAPPEN I FORM AV FÖRKYLNING!!


I alla fall släpte vi av Magnus morfar och åkte vidare hemåt för att släppa av hundarna och hämta Vanessas julklappar!

Ut till Grillby och hälsa på hos danne och sanna och lämna Vanessas julklappar och blev kvar till halv 1 på natten *hoppsan* men d va trevligt, vi kollade på tomten är far till alla barn och pratade en massa och drack kaffe!

Utav Daniel och Sanna fick jag 2 jätte söta snuttefiltar till lille bebis i magen :)





Sen har jag självklart fått massa andra fina julklappar b la i från mamma då fick jag badgrodor till lille bebisen (Fast chocko hävdar bestämmt att dom va till honom) och så fick jag en tvättlapp med groda på och en mjukiskudde med giraff på, och till mej själv stekverktyg eller va man ska kalla det? såna som jag hade önskat mej i alla fall :)



Tvättlappen och stekredskapen samt kudden fick inte va med på bild :p

Utav farmor fick jag en duk, en löpare, christina aguilera present set med perfym och duschkräm samt insmorningskräm, 2 ljuslyktor,2 kökshandukar, pengar, julkulor och en söt liten tomte samt dom efterlängtade strumporna som kommer varje år :)




Har även tagit bilder på dom tok söta sakerna jag fick utav finaste emily när vi va där i tisdags oxå, och dom kommer här :)





Så det va nästan alla presenter på bild =) är jätte tacksam och nöjd över va jag hat fått! speciellt strumporna ifrån farmor... dom från förra året va nästan helt slut :) så nu blir d ett år tills d e dags för nya igen *s*



Passade öven på att ta kort på bebisens sköthörna i badrummet oxå, eftersom att jag köpte stativ till badbaljan igår så är d nu typ helt klart för bebis att komma där inne nu! Här kommer dom bilderna =)








Även barnrummet är nu på god väg att bli helt klart, och här kommer lite bilder på d =)








Så man kan nog säga att om bebis skulle vilja komma liiiiiite för tidigt så är h*n hemskt välkommen, för jag är mer än förbered på den lille! Nu är d bara lite saker som jag själv vill ha till bebis som ska köpas... allt jag behöver har jag nästan... andningslarmet kommer nog i veckan som jag har skickat efter.... och det e nog d sista jag verkligen behöver :) Och sen så klart barnvagnen då.. men den e betalt och klar och ska bara levereras, och den kommer vecka 3!

Går i alla fall in i vecka 29 idag oxå.. underbart, nu kommer h*n snart! och d e ju bra d.. för jag e grymt nyfiken av vad för nån d e som kommer ut!
På måndag är d barnmorskan och möte som gäller igen och om 3 veckor blir d ultraljud i uppsala igen... ska bli kul att se hur den lille växer!!!


Nej nu blev d ett riktigt lååååååångt inlägg, så d kanske inte va nån som orkade läsa ända hit...
Så tack och hej för mej =)

Kommentarer
Postat av: Ida

hahah joodå jag orkade läsa iaf...förmodligen är jag väl den första som läser inlägget också ;D TJOOHOOOO!!!!

skitfint har du fått det i "skötrummet" också...eller ja sköthörnan, även the bedroom va skitfint, tummen upp!!

2010-12-25 @ 22:55:04
Postat av: Mona Kjellström

Jodå, jag läste också hela ler Guuuud vad fint du har fått det stumpan!!!! Få vi komma och hälsa på snart? Sofia tjatar att jag måste komma till enköping nu för det var 100 år sedan L Läser du min blogg då? Ida, du då? Kom igen nu...Följ och länka till mig!!! Ppppppls..hahaha...nää fyfan nu e jag gristrött efter allt städande för att ni ska komma och fira mig imorron :) Ida, kom du också!!! Ta med MASSA presenter!!!! HAHAHAHHAHA!!!!!!!!!!!!

2010-12-25 @ 23:20:49
URL: http://lovelymona82165.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0