förvärkar AB

Ja ha,... uppdatering här då....

HELGEN:

I fredags va jag och älskling till västerås och först lämnade hundarna hos mamma och micke... sen åkte vi in till västerås och gick på restaurang och åt middag.... hong kong.... såååååå gott... vitlöksmarinerade jätte räkor till förätt, oxfile med hackad vitlök på thaistyle med hong kong sås till varmrätt, och friterad banan till efterätt... såååå jäkla gott!!!

Efter maten åkte vi hem till mamma och micke en stund och glodde på tv och sen tillbax till västerås för att gå på bio.... sanctum kollade vi på... och jag måste säga att det va en riktigt bra film!!! Och jag har nog aldrig hållt andan så mycket som jag gjorde under denna... kommer helt klart att köpa filmen sen när den kommer :)

Magnus syster med familj va här på fika i lördags på dagen, jätte trevligt....

Fick jätte söta kläder till bebis utav dom... och en panda snuttefilt som jag har gått och sneglat på själv ganska länge men d har bara inte blivit av att jag har köpt den.. men nu har jag den i alla fall :)

På kvällen var jag upp till min fina vän Valle och kollade på melodifestivalen och snackade massa skit och sen kollade vi även på film... life as we know it... oxå riktigt bra!
Tycker helt klart att det va bäst låtar som gick vidare i melodifestivalen oxå faktiskt.. inte ofta det händer....!


Va till Sthlm i söndags och hälsade på syster yster med farmor och kusin frida.... hon bjöd på tacos och film... i rymden finns inga känslor... riktigt bra film faktiskt!

Är nu i vecka 37 och det verkar inte som om den lille har nå planer på att komma ut det minsta lilla för tidigt... men min tur går jag säkert över 2 veckor *buhuhu*

Har haft det lunt med förvärkar ett tag nu och faktiskt kunnat sova någorslunda vissa nätter... men sen i förgår har det satt igång igen med förvärkar och toabesök jäkligt ofta...

Och förvärkarna börjar bli kraftigare nu och håller i sig mycket längre än tidigare... + att dom inte bara kommer på nätterna längre utan även på dagarna... även om det är väldigt oskönt, så är d ändå bra att kroppen förbereder sig :)


Åh just ja jag va på en extra kontroll i torsdags oxå i uppsala för att kolla så att allt är okej med bebis... efter att jag tycker jag har kännt mindre utav den och att magen inte hade växt först som den skulle i 2 veckor... + för att vara på den säkra sidan efter att en viss herr Vicke blev rädd och drog omkull sin otroligt envisa matte som vägrade släppa honom....

Så jag fick såna där band på magen där man kollar nån kurva och hjärtat och så vidare... Och allt såg tack och lov bra ut där.... + att dom gjorde ul och kollade och där såg allt oxå bra ut... öven näringtillförsel i från navelsträng kollades och allt va tip top där oxå....
Och sist men inte minst klämde och kände en läkare... och det va oxå bra...

Bebis är fortfarande fixerad och redo att komma ut.... så tycker verkligen det räcker nu och h*n kan komma :)

Och idag hade mamma hämtat ut sittdelen till min vagn oxå.. skönt då slipper jag åka och göra det!

Ja nu blev det ett ganska rörigt inlägg men det får ni som läser stå ut med... om någon nu fortfarande läser *s*

Nu ska jag glo på tv och ta d lungt!

Dålig uppdatering!

Skit dålig uppdatering här ja vet... men har inte så mycket spännande att skriva om....

Har vart lite halv risig här i 2 dagar och mest förflyttat mej ifrån sängen till soffan och tillbax... och det e typ det jag har gjort.... eller nej i dag blev det en vända upp i badkaret oxå *s*

Har som sagt bara tagit det lungt med mina fina små vovvar som jag by the way har döpt om deras ras, så i stället för yorkshireterrier har jag nu 3 små fina pissiruski terrier här hemma....

Fast igentligen är det bara en utav dom som pissar inne... och nu vet jag vem det är oxå... tog fröken på bargärning idag... och tro mej jag blev INTE glad... och INTE snäll imot henne d kan jag lova..... d blev nackskinnet och fejjan i pisset... nu får det fan vara nog!!!!!!!!!

Pixxie följer mej som en liten svans... där jag är där är hon.... när jag duschar så står hon utanför och skäller tills hon får komma in och ligga på sin kudde jag har lagt på golvet... är jag i soffan ligger hon på mina axlar eller min mage... när jag sover så ligger hon på mitt bröst... ja... hon är överallt där jag är... sötnöten, skulle gissa på att hon känner på sig att nåt kommer att hända här hemma snart!


Ja ja nu blev det här ett jävligt meninslöst blogg inlägg.. så jag lägger nog fan ner nu... vi ska i alla fall iväg och kolla på en kissekatt klockan 8.... en orange precis som Magnus vill....

Babyshower!

Idag har det vart fullt ös medvetslös här hemma!
Gick upp vi d 11, vilket va riktigt skönt att få sova ut ordentligt.... men sen va allt i full gång.... duscha och klä på sig och sen hämta Valle, för att sedan åka och inhandla allt som behövdes till babyshowern!


Klockan 2 började folk trilla in.....


Dom underbara som kom idag var: Sanna med lilla Vanessa, Sara med Anton och lille Alice, Diana med Anton, Therese med Selma, Emelie & jonny med lille Alvin och så klart mamma och Valle och så min fina vän Nathalie kom hela vägen i från uppsala oxå ♥

Har haft en hel trevlig dag med MASSOR av jätte fina presenter!

Nu får vi se vem som gissar närmast på datum, tid, kön, vikt och så vidare!

Valle tog massor med bilder men då min dator är så förbannat seg så laddar jag nog inte upp alla! Är det någon som vill att ja ska ta bort bilder som ni är med på så säg till!





Och sen en massa mer bilder... men som sagt de det 100 år att lägga ut bilder :)

Och här kommer lite bilder på dom jätte fina presenterna vi fick :)


En liten goodiebag som vi fick utav Valle, med lite grejer till mej både före och på bb samt lite saker till bebis så som dräggelhaklapp, krokodilnalle till "Djurtavlan" en filt.m.m


En blöjtårta som jag fick utav Sara och Anton med toksöta blöjor, en liten krokodil, nappflaska, natt, tandborste och en bitring! RIKTIGT söt!


En speldosa utav mina mamma som spelar blinka lilla stjärna... fick även ett gipspaket som jag ska göra avgjutning på magen... men orkade verkligen inte kladda med det idag... va varm och trött som det va *s*


En jätte söt "sparkdräkt" utav Emelie och Jonny och lille Alvin så klart :)


En tok söt sovpåse, en "snuttefilt" och en nalle utav Sanna och Vanessa!


En till liten goodiebag ifrån Diana och Anton, med nappar, bitleksak,bitring, napphållare och en träskallra!


En laban snuttetrasa och en bok + 2 jätte fina kort ifrån Therese och Selma....
Chocko blev så klart kär i boken eftersom att den låter *s*


En filt ifrån underbaraste Nattiz :)

Tror nog att det var allt... hoppas verkligen inte att jag har glömmt nåt nu =) Är verkligen sjukt nöjd med alla presenter och jätte glad över alla som kom idag!

fick även ett jätte jätte fint kort utav Valle med hur jag än försöker ta kort på det så syns knappt texten... men ena sida fick jag med halvskapligt... ni får försöka se vad det står =)


Sååå himla fint ♥

Så det va väl hela min dag tror jag :)

Och verkligen JÄTTE tack till pappa och Renee som stog för en jätte god smörgåstårta och massa fika! Så nu kan jag sitta och mumsa i mej massa fika som blev över resten av veckan oxå *s* gluffs som man är!


Och måste verkligen säga att jag tycker att det var helt underbart kul att min fina vän i från Uppsala kom, det är inte allt för ofta vi träffas.... men när vi väl träffas så är det som om d vore igår! ♥ Blir alltid lika glad när jag träffar dej ♥Nattiz♥


Och by the way måste jag ju oxå ge ett stort plus i kanten för alla våra fina djur som skött sig kanon fint här hemma idag oxå fast det har vart fullt ös medvetslös med barn och folk överallt :) Våra fina små lurvar och så den stora hårbollen då så klart :)

Nu blir d mys i soffan för hela slanten, i morgon blir d att besöka farfar´s och Lars grav och tända ljus och sedan iväg å fira farmor som bjuder på "middag"!

Så förbannat less!!!! gånger 2!!!!

Ja ha så yttligare en vecka till har rullat förbi.... strax vecka 36 då.. lovely snart slipper jag detta och har min lille här i min famnl... kunde inte längta mer!!!! ♥

I Onsdags så fick vi äntligen in Vicke, med hjälp av en massa underbara människor, så verkligen ett jätte tack till
Nina, Sanna, Denise, Valle,Marie och maries 2 anställda
Jag och Renee är jätte tacksamma... hade nog inte gått om vi inte hade vart så många!

Det tog sitt lilla tag måste jag ju säga och några föll som furor rakt i backen speciellt Renees vurpa måste jag säga va snygg när dom tokiga märrarna kom farandes imot henne *s* dock måste jag ju säga att både Renee och Valle va riktigt duktiga trots den starka häst rädslan!

Efter ett tag och jäkla massa jagande va han i alla fall inne i stallet tack och lov... svettig och stressad som en tok.. men INNE :)

Efter det körde jag hem Sanna till grillby och in till stan så att denise fick lite lunch i magen... själv köpte jag en blåbärs kex choklad mitt onyttiga as!

Tillbax till stallet och borta och dona lite med herren och så kom vetrinären och gjorde en besikning på herrn... han gick igenom nästan galant... lite stel i höger bak som gjorde att han måste återbesiktias om en månad.... men d vore fan konstigt om han inte hade vart stel... Han har ju typ stått hur länge som helst lixom.... men men....

Sen in till stan och hämta hans papper och alla hans grejer och sen tillbax till stallet igen... jäkla massa åkande vill jag lova!

Väl i stallet så kom Bobbo och fixade herrns hovar och satte på honom skor...

Sen fick vi vänta ett slag innan Veronica kom... hon som ska ha honom på foder ett år...

Hon kom väl runt halv 7 och då va d bara skriva papper och lasta in honom och så for dom iväg!

Såååååå skönt att han nu kommer till ett stället där någon har tid och möjlighet att ge honom den kärleken och motionen han behöver, samt lugn och ro!

En stor sten som släppte i från mina axlar kan jag säga!

I går hade jag världens träningsvärk och trött som en gnu och hade igentligen inte mycket att göra.... föräldra utbildning på eftermiddagen med Emellie och det va typ det...


I dag har jag städat sedan i morse.. och har nog ALDRIG haft så ont i mina jäklar fötter i hela mitt liv tror jag... blä!!!!

Började dagen med att damma inne i sovrummet och bädda säng osv, röjde undan där inne,
sedan upp till tvättstugan med 2 överfulla jäkla tvättkorgar ... in med den skiten i maskinerna och sen ut för attr röja av all snö på bilen, iväg för att köpa sköljmedel för att sedan åka tillbax till tvättstugan...

Sen iväg igen med Valle för att köpa lite annat till i morgon och sedan hem igen.,..,

Väl hemma har jag gjort rent akvariumet riktigt ordentligt, med att till och med skölja sanden, medans snällaste Valle hjälpte mej att dammsuga och skura övervåningen samt sovrummet....

Efter det har jag haft fullt upp med att damma, dammsuga, skura och fixat och donat på undervåningen... och nu är det bara hundarna kvar som ska badas... med den orkar jag verkligen inte ikväll!!!

Och här kommer vi till det som gör mej så förbannat less....
Jo min kära karl.... Han kommer hem ifrån jobbet och sätter sig i soffan och bara glor på medans jag städat och donat och har fullt upp!!! Jag påpåkar att det finns minst 1 miljon grejer han skulle kunna hjälpa till med... som att tex borsta sin förbannade hund som hårar så ända in åt helvete... sen att soporna behövde upp till soprummet, och jävla massa saker mer....

Vad gör han..? Han går och borstar sin hund, och sen sätter han sig och glor igen...
så vad fick jag hjälp med?

Soporna åkte han upp med till soprummet och hans hund blev borstad? sen då?
VARFÖR är det ALLTID jag som ska städa och laga mat här hemma? och rasta hundarna på dagarna? tvätta kläderna?

Nu jävlar är d slut med det! I fortsättningen tänker jag banne mej bara tvätta MINA egna kläder och ta undan BARA min egen skit.... Kanske jag skulle laga mat till bara mej oxå?

För visst att jag kan städa och laga mat... men i bland när jag har ont och är trött och det ser ut som det gör här hemma kan han fan hjälpa till.... tycker inte att det är för mycket begärt!!!

+ att sen som vanligt på helgerna så drar han iväg till kim och tomas och kollar på tv och har "myskväll" hemma hos dom i stället för att faktiskt umgås med sin flickvän...

Blir ju väldigt spännande å se hur länge detta kommer att hålla...för blir d ingen förändring och det ganska snart så orkar jag faktiskt inte mer... då kan han ta sin håriga hund och flytta!



Och sen kommer vi till förbannat less gånger 2....

Jag tycker att om man blir inbjuden till något typ 1 månad innan det är dags och man tackar ja till detta evenemang... då kommer man väl? Ja om man nu inte är sjuk eller har nån i familjen som är jätte sjuk?
Ja menar när dessa 14 personer tackade ja så har jag ju planerat en massa... bla fika och smörgåstårta som då ska göras osv....

Tycker ni då att det är okej att man kvällen innan helt plötsligt inte ska komma för att man har gjort andra planer?!?!? NEJ det tycker inte jag i alla fall.....

Sjuk ja det kan man bli....

Men att åka iväg och göra nåt annat eller jobba när man har haft en månad på sig att se till att man e ledig när man faktiskt har sagt att man ska komma är inte okej... tycker inte jag i alla fall... sen kanske ni tycker att jag är en riktig bitterfitta nu.. men då får ni fan tycka det! och duger det inte att komma i morgon som det va sagt ifrån början behöver ni inte behaga att komma hit sen heller å tro att man ska gulla med bebis sen när h*n har kommit.... eller komma hit och låtsatas som ingenting...

Ni som mailade i tid och sa att ni inte skulle komma eller som e sjuka eller eventuellt insnöade behöver absolut INTE ta åt er av detta!

Ni som känner er prickade är hemskt välkommna att ta åt er... för jag blir riktigt ledsen och besviken!


Så nu har jag gnällt färdigt för ikväll... nu ska jag mysa ner mej i soffan med mina fina hundar och njuta av att bebis puffar för fullt... för i bland är d faktiskt mysigt när h*n rör sig... då vet man i alla fall att bebis lever♥

stressad AB

Fan va trött jag blir!!!!

Hästen vägrar komma in och skönast för mej vore ju verkligen att få iväg honom så fort som möjligt... jag ska för fan föda barn när som helst och 6 veckor framåt... känns inte riktigt som jag har tid med detta just nu!

Och allt måste ju lixom klaffa oxå med hovslagare och vetrinärbesiktning och så vidare!
Hon som ska ha hästen kan ju lixom hämta honom när som helst och för mej skulle d va JÄVLIGT skönt att få iväg honom innan helgen.... men att få in en häst som vägrar är inte så jäkla lätt speciellt inte när man måste ta d lungt i hagen eftersom att det står massa dräktiga ston som inte får stressas upp, och som desutom hugger efter honom när han ÄNTLIGEN börjar närma sig en.....

Och att flytta dom andra hästarna är ju inte heller nåt alternativ eftersom att d inte finns plats för dom i stallet.... så jag vete fan hur jag ska lösa detta... men känner att jag blir stressad bara jag tänker på det....

så om det finns ett gäng frivilliga som vill hjälpa till vore det JÄTTE bra.... men dom flesta utan mina vänner vet ju lixom knappt vad som är fram och bak på en häst.... så d e ju inte d lättaste =(

SKIT HÄST OCH SKIT STRESS!!!!!

Helt fixerad :)

Idag har jag hunnit med massor mot vad jag brukar orka med :)

Tog med hundarna på en sväng till åkerby  och busade med dom där i stället för att halka runt i stan som bambi på hal is med en pinne uppkörd i röven *s* kastade massa pinnar med chocko som va helt lyrisk över att gå springa och skälla hur mycket han ville!


Efter det hämtade jag upp emellie hos henne och så åkte vi ner på stan för att fika med Ida och Agge, vilket var trevligt... träffar ju knappt nå andra människor längre än Valle! (inte för att det va nå fel med att umgås med Valle men i bland kan d va trevligt att träffa andra oxå :)   )

Blev dock en ganska snabb fika/sen lunch för att sedan åka vidare till barnmorskan!

Där fick jag vänta bra länge för att komma in och blev lite orolig att jag hade tagit fel på dag *s* Men det är väl så när dom har många som är gravida samtidgt, d blir inte riktigt som dom tänkt sig med tiderna! men jag va i alla fall där på rätt tid och dag tack och lov!

Idag gjorde vi förlossnings planen... vilket blev en ganska tom förlossnings plan eftersom att jag igentligen inte ha nå direkta förväntningar eller önskemål... Jag tar det som d kommer typ.... dock vill jag ju inte ha nån sorts medecinsk bedövning så långt det går utan... endast varm dusch/bad, varma vetekuddar och ev tens plattor.... men som sagt det blir som det blir!
Och sen vill jag ju självklart amma om det funkar efteråt :)
Annars blev den ganska blank *s*

Bebis mådde i alla fall bra... hade ganska snabbt hjärtljud dock.... va uppe på 160 där ett tag efter att hon hade klämmt en massa på honom/henne där inne (och sen hade jag ju druckit kaffe precis innan jag kom oxå) Men efter en stund gick det ner till 150 igen som d brukar ligga på :)

Bebis är i alla fall helt fixerad nu och som jag fattade det ligger h*n väldigt långt ner, hon sa nåt om 1 cm ifrån som hon kände..?`förstod inte riktigt... men långt ner e bebis i alla fall... och det sa hon kan ha att göra med att jag har haft så pass mycket och starka förvärkar att kroppen "trycker" ner bebis dit den ska! och så sa hon även att då om man har tur så kan det gå ganska fort när d väl händer nåt sen.. så man kan ju hoppas på det :)

Och de kan ju vara förklaringen till att d är ett jäkla tryck ner mellan benen på mej och det känns som om jag ska kissa ner mej närsom ha ha ha.... men men.. det är inte långt kvar nu!

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen kanske hoppa i sängen tidigt ikväll eftrsom att jag sov max 1-2 timmar i natt så kan jag verkligen behöva sova i natt.. annars kommer jag ju bli knäpp ju!

Min helg!

Yttligare en helg till ända.... Vecka 35 nu då..... typ dax snart för den lille att titta ut... varje dag är en dag närmare..... börjar bli ganska stor nu och tycker att d räcker *s* känner mej som en heffaklump som inte kan göra nåt typ :p


I helgen i alla fall.... fredagen bestod av att besiktia Magnus bil... det gick ju bra... 3 enkla 2 or... så d va ju nice... jag trodde att bilen skulle bli helt utdömd ja *s*

Fredag kväll gjorde vi inte ett skit typ... eller jag satt vid datorn och glodde på tv och lilla gubben med hundarna sov på soffan!

Lördag dag åkte vi till stallet och försökte få in Vicke... utav framgång kan jag ju då tala om....
så vi gav upp efter ett tag och åkte hem....

Hem och kollade lite på tv och åt lite mat,... kyckling wook... eller ja jag åt wook och magnus peta ut kycklingen och åt bara det.... typiskt karlar att inte våga smaka det andra! Vissligen tycker han inte om stark mat och det vet jag ju, men ändå.. lite ska han väl klara av :)

Sedan tog  jag mej en snabb dusch och begav mej till min kära vän Valle för att kolla på melodifestivalen :) Tycker för en gångskull att det faktiskt va rätt låtar som gick till final direkt och jag tycker att dom flesta låtarna var helt okej! Och jag måste ju säga att Danny va riktigt het ;)

Efter melodifestivalen så popades d popcorn och pratades en massor och sen kom paranormal activity på tv... och då va vi ju tvungna att titta... vilket slutade med att jag nästan satt i knät på Valle med benen uppvikta under mej *s* Dock tyckte jag slutet va ganska dåligt om jag får säga min mening! :) Inte så jäkla läskig som folk har sagt... eller vissa delar kanske!

Sen kom Adde hem efter att ha vart på star launge med några kompisar, så då satt vi uppe nån timme och snackade massa skit och sen kom min lilla gubbe upp med mat från donken till oss hungriga stackare :)   (Han hade vart hos Tomas under kvällen)

Sen blev det hem och sova!

Söndagen bestod av att försöka få in vicke... först hade pappa, Marie och Pelle försökt i typ 2-3 timmar utan framgång och sedan jag och Magnus och pappa nån timme utan framgång!

Vid 1 tiden kom det i alla fall en tjej och kollade på honom.... hon fick nöja sig med att kolla på honom i hagen, men bestämde sig ändå för att ta honom på foder ett år om han går i genom besitningen... vilket var en stooooooor sten som släpte ifrån mina axlar, för jag har verkligen haft såligt samvete att han bara har stått där på lösdriften.... Nu kommer han till någon som har möjlighet och tid att pyssla med honom och rida honom och ge honom kärlek... vilket jag inte har kunnat senaste tiden!


Efter det begav vi hos till Magnus syster som hade kalas för sina barn som fyllt år, 5 och 8... jisses va tiden går fort... dom e ju typ stora nu.... Hoppas att d inte går lika fort med våran bebis *s* :) det var i alla fall jätte trevligt och jag fick 3 st tok söta plagg till bebis utav therese som hon hade vunnit på tradera, med grodor på.... ;) och det va bra kläder som passar till både pojke och flicka oxå och det e ju bra! Tyvär glömde jag dom i bilen så har inte tagit nåt kort som jag kan slänga in just nu, men d kanske kommer :)

På kvällen gjorde vi inte mycket... glodde på tv, solsidan som vanligt... vilket underbart program! skrattar och blir aldeles lycklig inombords när jag ser det!


Runt 10 hoppade vi i säng och skulle sova.... gick inge vidare... eller jo Magnus somna som vanlig på 2 sekunder... medans jag har vridit och vänt på mej ungefär 500 ggr under natten.... skramlade väl ihop en timmes sömn under natten ungefär.... nu är magen verkligen ivägen och inget sätt är skönt att ligga/sitta..... + att jag är varm som en klimaterie kossa vill jag lova.... och det e jäkligt jobbigt eftersom att jag inte kan sova utan täcke heller *suck* Ja ja man får väl börja sova på dagarna när man är som tröttast så kanske det går!

Idag står fika på stan på shemat och ett besök hos barnmorskan!

Tjing!

inget att göra!

Ja ha här sitter jag halv 12 på "natten" och har tråkigt, så jag passar väl på att slänga in ett meningslöst inlägg här då ;)

Idag har jag tagit en promenix ner på stan med min kära vän Valle och lille william så klart! eller lille och lille.. han är inte så jäkla liten längre... fan grabbhalvan har hunnit fylla 1 år och går för egen maskin... vart fan tar tiden vägen?!?! tiden går så sjukt jäkla fort att man inte riktigt hänger med....

Vi va i alla fall och fikade nere på stan och kollade runt lite i affärer! och kort i taket så köpte jag inget där nere... vilket annars ALLTID brukar hända.. att jag köper nåt totalt onödigt bara för att... men icke sa nicke i dag inte! Kom hem aldeles tomhänt... eller inte riktigt... en rese katalog fick jag med mej!

Är så sjukt jäkla sugen på att åka utomlands..... Jag och lilla gubben funderade ju på egypten och huraghada (stavning) i oktober där nån gång, men av någon anledning kom vi inte iväg.... (kan ju kanske bero på att jag var gravid *suck*) och man reser kanske inte utomlands när läkarna till och med rekomenderar en att inte ens åka på kryssning..... =(

Men i alla fall så är jag nu grymt sugen på att åka igen, och sitter och kollar i katalogerna och drömmer mej bort... dock är d ju inte speciellt aktuellt att åka just precis nu heller... men man kan ju börja planera en resa lite.. och ju tidigare man bokar ju billigare är det ju... så om man skulle åka i oktober nån gång i år.. då e ju trots allt bebis runt 7 månader!

Pratade även med Magnus kompis tjej emelie på fb i dag oxå på chaten om att kanske åka med henne och hennes kille + deras son Alvin (Magnus gudson)
Skulle ju va jätte kul för franmförallt Magnus att ha med sig en kompis att kunna hänga med när bebis tar tid för mej!



Ja ja nog pratat om det... mer då vad händer... inte mycket... i morgon är det första föräldrakursen... ska bli spännande att gå på..... bara hoppas att d är nån nyttig info på dessa möten och inte bara för att "mammor" ska få träffas! är inte så mycket för såna där mammagrupper och så vidare... har lixom mina vänner och behöver inte bli en "lattemorsa" på stan... är inte så mycket för sånt.... Sitta å prata om vad andras ungar har gjort i blöjan under dagen osv....

På fredag ska jag besiktia Magnus "nya" bmw oxå... skojjigt värre... skulle inte tro att den går igenom... lär bli en hel del fel på den skulle jag tro!

efter det är d dags för besök hos psykologen igen.. andra mötet blir det! första mötet gick super bra och jag tyckte att det va hur skönt som helst att få ett boll plank om alla känslor och allt som händer i mitt liv just nu... familj, graviditet, och massor med annat!

Ja ha blev som sagt ett ganska meningslöst inlägg.... så jag ger nog upp nu och fortsätter glo på tv!

Tack och hej!

Barnmorskan igen då!

Japp som där uppe så har jag vart hos barnmorskan igen igår, och allt såg fin fint ut...

Och jag vill bara påpeka att jag är ganska nöjd, för jag har inte behövt äta nå vitamin tillskott eller järn eller nåt under hela graviditeten om jag inte hade velat eftersom att mina värden har vart tipp topp varje gång och d e ju jätte skönt!

Dock har jag ju ätit tillskott för gravida ändå bara för att med blåbärsextrakt och grejer..,.. fast mest bara för att :)

Bebis mår i alla fall fint och hjärtslagen låg på 145 och symfus måttet på 132... vilket va konstigt eftersom att sist hon mätte så låg det på 133.... men den här gången mätte hon säkert 5 ggr och fick fram samma resultat... så hon måste ha mätt fel sist... för magen kan ju inte gå ner lixom :)

I alla fall så frågade jag henne om sammandragningarna och förvärkarna och det va ingen fara.... dock tyckte hon att d va konstigt att jag hade det på nätterna, för det va tydligen inte så vanligt... på nätterna när man slappnar av och sover så bör kroppen oxå göra det... men inte min inte :) Jag är väl kanske lite speciell där då inte vet jag!

Nu har jag ju dock förvärkar både dag och natt....!
Inatt trodde jag fan att bebis va på väg och ville ut så kraftiga förvärkar som jag hade och så många som jag hade... det har hållt på nästan hela natten.... vilket gär att jag är skit trött i dag och sitter med huvudvärk =/
funderar starkt på om jag ska sova middag någon timme eller så eller om jag ska lägga mej i duschen och duscha varmt i badkaret någon timme.. kanske att jag kan sova lite lättare då :)
Och då kanske den molnande värken i magen släpper oxå om jag har tur!

Annars händer d inte så värst mycket här.... myser med mina älskade hundar mest hela dagarna och glor på tv och försöker att ta d så lungt som möjligt.... eftersom att läkarna har sagt ifrån början att jag ska ta d lungt så är d väl lika bra att lyssna... även om det ibland är svårt ;)

Nej ostkaka blir d nu och sen en låååååång dusch!

RSS 2.0