Nya vagnen :)

Ja nu är den nya vagnen hämtad i stocholm som jag hittade på blocket, Magnus tog den på väg hen ifrån jobbet i går :) och den är såååå fin :)





Är sjukt nöjd över den :) Även om lilleskrutt inte kan använda den försen om typ lite mer än ett år då det bara är en ren sittvagn som är vänd framåt så gör det inget!





I alla fall i söndags så va vi till västerås och beställde parasoll till den andra ligg vagnen, sjukt dyrt... 330 kr... BLÄ! Men men d kostar att ligga på topp i bland :)

Under tiden va dogsen hos mamma och micke och när vi åkte förbi på vägen hem och skulle hämta dom så bestämde vi oss i stället för att stanna kvar och grilla :) Jeanette, krull Jazmine och Isabelle va där oxå! :)

Riktigt god mat och trevligt sällskap och mysigt att kunna ligga på en filt i gräset och mysa med våran fina son :)



Igår va d ju sveriges national dag och varmt som ända inåthelvete!!!!!  Vilket betyde att jag och Berrabus höll oss inne nästan precis hela dagen förutom när dogsen skulle ut!

På kvällen så köpte jag och älskling med oss mat och åkte ut till magnus syster med familj, och käkade där, kassler i ugn med annanas och ris... hur gott som helst!
Och till efterätt jorgubbar, glass och vispgrädde *Mumms*

Och Berrabus fick mysa med sina kusiner och faster :)


Idag har mamma vart här hela dagen och vi tog en promenix ner till munkan och hämtade en babysitter som mamma hade vunnit på tradera som berrabus ska få sitta i hemma hos dom :)
Sen ner på stan och käkade glass i solen!

Underbar dag!

Nu blir d tvättstugan för hela slanten!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0