helgen som varit

Ja ha så nu har det varit helg igen....

har varit skiiiiiit väder hela helgen... inge roligt alls.  men men snart e sommaren här på riktigt och hoppas på bättre väder då!

I fredags var jag iväg till sthlm och jobbade  med Conny och Emellie, nere i ett pannrum. jag och emellie fick skota bort allt skit som dom andra dragit ner på marken. skiiiit tråkigt och ganska jobbigt.

sen på kvällen så var Valle här och hälsade på en liten stund och vi gjorde mest inget alls... glode lite på tv och slappade =) gick till sängs ganska tidigt.

På lördagen så sov jag till typ 12.... var uppe någon timme och gick sen och ka mej någon timme till tills det var dags att åka till Sara. Hon hade Mary Kay möte så vi fick prova olika krämer och prylar,.... jag köpte fax ett läpp serum och läpp skrubb... hur skönt som helst.

Sen kom Magnus och hämtade mej och så åkte vi och hyrde film och köpte gidis och sen åkte vi hem och hade säng och film maraton.... i typ 4-5 timmar... hur skönt som helst att inte göra något....sen sov vi efter det!

Idag var Linda och Elina och hälsade på =) jätte kul... man ser dom inte så ofta =) Elina har ju växt tok mycket och var hur söt som helst =) och det e alltid trevligt när Linda kommer för med henne kan man prata om så mycket  och be om goda råd =)

Sen när Linda hade åkt så kollade jag på tv ett par timmar och sen var vi ut och kollade på ett hus... vi va aldrig in men utvändigt tyckte jag i alla fall att det såg mysigt ut... lite slitet men mysigt... och allt går ju att göra bättre med färg... så får åka och kolla invändigt någon annan dag kanske.

Sen var vi på middag hos magnus syster.... kyckling gryta.... hur god som helst,... men jag är ju inne i den där perioden att jag inte kan äta så himla mycket... så blev tok mätt efter bara ett par tuggor... jätte pinsamt att lämna men jag kräks om jag trycker i mej mer än ja klarar. sen stog vi ute en stund för pravitz skulle visa oss sin nya cyckel.... men växlar och allt =) han va s¨himla stolt där han for runt!

sen nu kom vi precis hem och jag tänkte  väl ringa Valle och kolla om hon ville komma över en stund....

skriver mer någon annan dag!


äntligen ordning!

Nu är det äntligen ordning i lägenheten.... så skönt... tog mej hela fredagen att städa och packa upp allt som va kvar... men nu e det inte en ända kartong kvar =)
 blev riktigt bra faktiskt... nu e det bara lite små detaljer som e kvar så som gardiner i ala rum, blommor, och lite mattor. samt baren som ska infinna sig i vardagsrummet.. men vi måste bara hitta någon fin först =)

Har försökt para Diddi och Anton i helgen oxå.... gick inge vidare bra.. så där böev det nog inga valpar gjorda.... anton försökte så gott han kunde men fick inte ens in den och Diddi va riktigt arg =/ men men får väl kanske blir nästa gång då....

I lördags va vi hemma hos pappa och Renee för, pappa fyllde ju år i förra veckan så han bjöd på grill mat och massa färska frukter till efterrätt.... hur gott som helst... farmor och farfar va där oxå så det va jätte mysigt i solen =)

Sen på kvällen had ejag och Valle lite myskväll här hemma hos mej och magnus... käkade godis, chips och ostbågare och kollade på tv... och snackade en massa =)

Söndag så jobbade jag.. mindre kul när det va så varmt ute... men men det är perngar och det kan man ju inte tacla nej till..... sen efter att jag slutade jobba kl 9 åkte jag hem till Sara och magnus och Anton... kollade på robin hood på tv och pratade en massa =)

På torsdag ska jag till gyn.... längtar som aldrig förr... ni som vet, vet oxå varför =) Sara ska följa med mej och hålla mej i handen oxå så det e ju skönt..... sen får vi se hur det går med allt!

Idag är det skit kallt ute fast solen skiner på som aldrig förr.....det va ju synd för jag och Sara, anton och evelina skulle ner till hamncafet och fika... men de känns som om det e lite kallt för det. så blir väl en tur hem till Sara i stället... men måste vänta på att min älskling kommer hem ifrån Bålsta så att han kan skjutssa mej till enne.. e för långt att gå när det e så här kallt.....

nej nu ska jag ta och plocka undan på bordet i vardags rummet och kolla lite på tv. men skriver säkert mer någon annan dag =)

Nya lägenheten! =)

Yes nu är vi inflyttade i den nya lägenheten och det e helt underbart =) Sååå stora ytor.... man slipper kliva på en katt eller hund varje gång man tar ett steg =) och sen e det kul att fixa iorning oxå =) vi har ju bara tapetserat om i vardags rummet och sovrummet än så länge men ska även ta hallen och köket och "hund rummet" oxå. men det kommer innom sin tid... är ju inte så bråttom... har inte ens hunnit få upp alla karonger och saker ännu.

Idag har vi faktiskt varit på ikea och köpt lite nya saker,... bla ett bord och stolar till balkongen så jag har någonstans att röka =) och sen en hylla som ska sitta ovanför tv´n och sedan en liten bokhylla där vi ska ha filmer =)

Igår kom pappa hit med min nya tv... det blev bara 40 tumm, men det känns som om att det var tur för det hade blivit på tok för stort med en större... och sen att den e snygg är ju ett pluss oxå =)

CAMILLAS 30 ÅRS FEST!

Yes i går fyllde Camilla 30 år... och det firades  med en 80-tals fest... alla var utklädda och det va riktigt skoj! till och med Magnus var utkläd... tro det eller ej men så var fallet... jag kände knappt igen honom med svart peruk... och full blev han oxå som satan..... riktigt kul att se... han dansade nästan hela kvällen.... vilket e kul att se för annars brukar han mest stå ute och glo! själv var jag nykter... vågar inte riktigt dricka massa alkohol när jag e så här alergisk... (mot pollen) men jag vet att om jag dricker så blir inte dagen efter alls nå rolig... d känns typ som om det kommer mer snor än vanligt och näsan e mer täppt en vanligt.. så jag tog d lungt och kollade på alla andra roliga.
pappa och påsen va ju klart bäst utklädda.... men leopard kropps strumpa, typ och skinväsk... men svart peruk och el gitarr =) kommer komma massor med bilder sen... men har inte riktigt hittat alla kaplar som ska in i datorn bland alla kartonger!

Min lilla Diddi löper för andra gången i sitt liv just nu oxå... och ni må tro att det e jobbgt... där kan man snacka PMS MONSTER!!!!! Så fort Chocko eller Denver rör sig i närheten av henne så morrar hon eller typ hugger i luften... som ska ju inte tro att dom kan komma nära.... och sen efteråt kollar hon på mej med den här typiska blicken "tyck synd om mej, dom e elaka" Ha ha.... nej men seriöst... jag hoppas att det e över snart för hon e mycket gnälligare och surare än hon brukar vara.... (för hon kan ju vara ganska bitchig i vanliga fall oxå)

sitter nu i hund rummet (och magnus dator rum) och funderar på vad jag ska ha för färger här inne... e ju så många fler rum som måste tänkas på nu.... jag ville ha lila typ men inte magnus.... så vet inte alls... sovrummet är juh grönt och vardagsrummet svart och begé. hallen kommer det att bli tegel vägar och köket vet jag inte heller....? just nu e d ju gult... och som sagt...gult är fult.... så ha ni som läser nå förslag? Linda till exempel? =)

Nej ska upp och jobba io morgon och magnus har redan gått och knoppat... så lär väl fundera på att göra sama sak jag =) men men skriver mer någon annan dag när jag orkar eller har tid!


RSS 2.0