Berra´s mormor tisdag!

Japp i dag har Berrabus haft sin mormor här på besök som vanligt på tisdagar =) Tycker det är jätte roligt att det har blivit så! Och det tycker nog Berra oxå!

Dom har myst och busat en massa medan jag har hunnit städa, duscha och fixa och dona och rastat hundarna osv :)

Prällen va här på dop samtal oxå och d gick ju fin fint, tror att jag fick fram alla mina önskemål och att dopet kommer bli precis så som vi vill =)

Det mesta är oxå inköpt till dopet, bara lite småfix kvar! I morgon blir d en trip till västerås för att inhandla det sista. På torsdag och fredag kväll ska jag och min underbara vän och Berras ena gudmor Valle baka allt till dopet oxå... kommer att bli en massa smaskiga saker!

Det va ju sagt att vi skulle ha mat oxå, men vet inte riktigt hur det blir nu... vi funderar på att skippa det och bara köra fika! Är ju typ enklast så!


Senare på eftermiddagen va Valle här en liten stund och vi snackade lite skit :) sen skulle hon och adde på bio bio så d blev bara en kortis :)


Nä  idag blev det bara en kort  uppdatering för nu ska här plockas undan och sedan hoppas i säng!

Natti natti!

Fjärilshuset i Hagaparken

Japp där har vi spenderat denna lördag, jag Magnus och Berrabus + Magnus syster med familj och Magnus mamma och pappa!

Klockan ringde redan halv8 här hemma i morse för att jag skulle hinna upp och fixa fejjan och platta håret innan vi åkte och ha min fina lilla morgon stund med datorn och min underbara chai the :) Vid 8 vaknade Berrabus och vi tog en promenix med dogsen medans älsklingen låg kvar i sängen och sov lite till!

Vid 9 tiden kom Magnus föräldrar förbi och vi började röra oss i mot sthlm!

När vi kom dit så va d bara att börja traska till växthusen där fjärilarna bor :)
Kommer fram för att inse att d sitter en stor fet lapp att man inte får ha barnvagn med sig in på cafe´t... så jag tänkte att ja ja men inne vid fjärilarna lär man ju  få ha det?!?

MEN NEJ det va ju klart att d fick man inte ha... d fanns en barnvagnsparkering på utsidan där man kunde ställa vagnen.... så jag frågade om d fanns nå lås att låna... Nej men självklart fanns det inte d... som om jag skulle ställa min vagn utan tillsyn där ute bland 300 gäster om dagen??? Nä verkligen inte... så det va ju bara att traska tillbax med vagnen till bilen och låsa in den där....

Tillbax till fjärilshuset och på med Berrabus i börselen och sen in i värmen.... oh yes vilken jävla värme... ungefär som att åka till thailand fast gånger 10 typ... svetten bara rann ner för både mej och berra... herre jösses säger jag bara....

Men fjärilarna va himla fina å se på och massa fiskar och prylar oxå... och så sköldpaddpr som nuppade... och hanen lät skit rolig.. typ som en pip leksak, ha ha ;) bjuder på en bild på det och lite fler bilder... och jag kan ju påpeka att det  inte är lätt att ta kort på berrabus själv när han sitter i bärselen så tungan har jag verkligen mitt i munnen på varenda bild *s* Men d bjuder jag på!

Turtle sex ;)


Berrabus och mamma med tungan rätt i mun :)


Lite coola fjärilar och fina blommor fanns d ju oxå!
Berrabus kollar på dom jätte stora fiskarna!Finns ju självklart massor med fler bilder men blir så jobbigt att ladda upp alla för d går ju inte fort...
Men efter turen i huset så fikade vi och käkade lurre utanför och vårat lilla hjärta fick för första gången smaka på broccoli och d vill jag lova va populärt =) Kanske inte just smaken men att få ha nåt i munnen som INTE är pure va nog rätt nice :)
Och efter fikat så gick vi på en promenix runt haga slott där nu Daniel och Viktoria bor, och då sov Berrabus så gott så i bärselen :)Sen efter det bar det av hemmåt!

Nu på kvällen har jag och berrabus vart nere på stan med magnus föräldrar och systrer och kollat på cruisng och Berrabus fick inviga sittvagnen på riktigt och inte bara en kortir ut med dogsen :)

Nu är klockan mitt i natten känns d som för mej som är pensionär och som har vart uppe sen tidigt i morse så nu tänker jag krypa till kojs :) God natten!

Swoooooosh så rann tiden i väg!

Ja jösses här på bloggen står d still, men i mitt liv händer det MASSOR!

Så mycket att jag inte har riktigt tid att uppdatera här ;)

Berra är nu hela 4 månader... helt sjukt.. känns som om d va förra veckan jag fick upp ett litet skrynkelynkel på bröstet... men han växer så det knakar, har börjat få smak portioner (vilket iof inte är så uppskattat) han äter gröt som är VÄLDIGT uppskattat och han har provat glass, som han oxå är välsigt förtjust i.  Han knaprar i sig majsbågar på löpande band och man får till och med i honom en skvätt vatten då och då ;)

Han ligger i sitt babygym och snurrar runt nu för tiden, han kan vända sig ifrån mage till rygg och tillbax, han snackar en massa som man dock inte förstår, men d låter VÄLDIGT viktigt! Han skrattar en massa som gör att man blir aldeles varm i hjärtat och han "går" runt i sin lånade gåstol och tuggar på ratten :) Ja shit va tog tiden vägen?!? jag hinner ju inte riktigt med!!

Och han kan till och med stå korta stunder med stöd i från soffan eller mamma och pappa :) stark kille! Dock vill jag ju inte att han ska göra det för mycket för hans rygg skull, och ni må tro han blir jäkligt förbannad om man försöker få honom att sitta ner *s* VÄLDIGT bestämmd kille det där!

Bjuder på en skit bra bild som togs idag ;)Våran fina lilla skrutt börjar bli stor :)

Och nu är d bara en vecka kvar till dopet oxå... känner mej lite stressad för hon som skulle sjunga kan inte längre då hon hade andra saker på shemat sitt så om någon känner sig manad att sjunga på dopet så är ni mer än välkommna att höra av er :)

Nu ska jag packa väska för i morgon blir d fjärillshuset i sthlm med magnus familJ!'

Lite kort uppdatering blev  d ju i alla fall :)

RSS 2.0