Barnmorskan!

Japp idag har jag vart hos barnmorskan... Och det gick super bra som alltid! Är så himla nöjd med min barnmorska.... blev lite orolig när dom sa att min förra hade slutat... men den här tjejen är nästan bättre än henne... så nu gör d ju inget :)

I alla fall så pratade vi en massa och diskuterade massor med saker... allt mellan himmel och jord...

Sen tog hon blodtryck och det såg fin fint ut som alltid.

Lyssnade på bebisens ♥ och det lätt oxå fin fint... det började på 145 men slutade på 152.-... hon trodde att bebis blev lite irriterad när hon klämde på magen :)
Och mätte gjorde vi så klart oxå och symfusmåttet ligger nu på 29 cm, vilket oxå är super bra, så h*n där inne ligger fortfarande typ i mitten av kurvan!

Det e verkligen inte långt kvar innan den lille kommer nu... och det känns skönt att vara så förbered... Idag köpte jag lite fler saker till bebis... b la en sån där söt sak som man hänger på barnvagnen, och sen som jag ska hänga på bilbarnstolen! köpte även lite krämer och oljor till sköthörnan =) Har till och med köpt bebisalvedon i både flytande och supp form =) här tänker vi inte gå ut och stressshoppa nåt när d behövs sen inte!

Sen köpte jag 2 jätte fina mysoveroller till den lille oxå! och en svart lammskinsfäll har jag införskaffat mej oxå =)

Nu saknar jag bara babysitter, vilket inte är så stressigt med eftersom att jag ändå har "kolikgungan" redan och sen babygym! Sånt som igentligen inte är absolut nödvändigt men som man ändå vill ha :)


Så om 3 veckor är d dags för barnmorskan igen och om 4 veckor är d dags för ultraljud! Och gud så jag längtar till ultraljudet då man får se den lille igen.... men jag e samtidigt lite orolig att moderkakan ska ha "flyttat" på sig åt fel håll.... för har den växt neråt så blir d ju kejsarsnitt... och jag vill verkligen INTE det!!! Men som sagt... det märks va dom säger om 4 veckor!



På kvällen har jag plockat och donat här hemma så att jag bara har "lite" att städa i morgon.... och sen har jag och lilla gubben vart ute och busat med mina fina små vovvar i snön.... chocko tok älskar snön... han hoppar runt helt tokig i den ljupaste snön han kan hitta :) Och diddi hon gräver runt som en grävling för att bli av med sin tröja hon har på sig.. sötnöten!

Sen skottade vi även tillbax idioternas snö på andra sidan gatan där vi har parkerat bilarna.... dom skottar ut all sin snö mellan våra bilar ifrån trottoaren så att man inte kommer ut med bilarna.. och nu har vi tröttnat.. så nu kommer dom att få snön tillbax varje kväll.... idioter!


Nä nu blir d fejjan en stund innan det är dags att sova!
God natt!

Julafton och vecka 29! =)

Ja ha så har jag överlevt min 25:e julafton.. och faktiskt med både plånbok och hälsa i behåll :)

Uppesittar kvällen spenderades med älskling hemma, lika romantiskt som vanligt, med en varsin dator i knät och en film på tv... underbart!

Julafton firades hemma hos Magnus föräldrar tillsammans med hela hans familj, mamma, pappa, farmor, farfar, morfar, syster med familj. Jätte mysigt, med mat, kalle anka och julklappsöppning! Ja precis så som man gör när man firar jul :)

Utav magnus familj fick vi pengar och en välkomms skylt eller va man ska säga med grodor, och Magnus fick en glidplatta (?) vet inte riktigt va d heter men man glider i nerförsbacke på den i alla fall (självklart i snö) en alladinask oxå som man kan sitta här hemma å mumsa i sig!


Julklappen ifrån Magnus syster med familj :)


Lägger inte in bilder på allt annat vi fick.-.. för pengar och alladinask får vi hoppas att ni vet hur d ser ut *s*


I alla fall sen efter att vi hade vart i fjärdhundra och firat rörde vi oss hemmåt, med magnus morfar med i bilen... tog en sväng förbi min käre far för att lämna av Kevin, Max och Viktors julklappar som Marina skulle ta med till dom i Märsta. Fick med oss MASSOR med paket till lilla Vanessa då vi tänkte åka ut och lämna våra julklappar till henne lite senare på kvällen!


I alla fall kommer vi in till stan och va händer då... joooo farbror blå följer efter ifrån romberga ända ner till slånbärsvägen och där minsan se på fan slår idioterna på blåljusen (OVANLIGT när man åker Bmw´n)
Så d kommer en grinig sur jävla poliskärring och säger åt Magnus att stänga av bilen för det är nykterhets och kärkorts kontroll..... KUL att stänga av bilen i 15 minus grader med fönster nervevat... JÄKLIGT varm... så hon kollar magnus körkort och om han är nykter... självklart är han det.... men hon måste ju i alla fall kolla upp bilen... så hon går tillbax till sin bil, och är borta kanske 10 minuter (INGE KALLT ALLS) Hon kommer tillbax och säger att ja allt stämmer jätte fint.. men han saknar bakspegel, så han får minsan följa med till deras bil för raportering utav bakspegel jäveln..... I polisbilen får han sitta säkert 10-15 minuter till medans jag och hans morfar samt hundar får sitta kvar i bilen och frysa halvt ihjäl! Magnus kommer tillbax med en böter på 500 kr och är riktigt irriterad....  JÄVLA IDIOTER! Ser man att d sitter fler människor i bilen bla en pensionär, då kräver man väl inte att bilen ska va avstängd i nästan en halvtimme i 15 minusgrader? IDIOT!

Visst tycker jag att d e bra att dom har nykterhetskontroller, för d finns säkligen en jävla massa idioter som kör på fyllan efter julfirandet, och d e ju mindre smart, och säkert gärna med familjen i bilen... nötter finns d gott om... men nån jävla måtta får d väl ändå vara på osmarthet? GODJUL POLISKÄRRING OCH TACK FÖR JULKLAPPEN I FORM AV FÖRKYLNING!!


I alla fall släpte vi av Magnus morfar och åkte vidare hemåt för att släppa av hundarna och hämta Vanessas julklappar!

Ut till Grillby och hälsa på hos danne och sanna och lämna Vanessas julklappar och blev kvar till halv 1 på natten *hoppsan* men d va trevligt, vi kollade på tomten är far till alla barn och pratade en massa och drack kaffe!

Utav Daniel och Sanna fick jag 2 jätte söta snuttefiltar till lille bebis i magen :)





Sen har jag självklart fått massa andra fina julklappar b la i från mamma då fick jag badgrodor till lille bebisen (Fast chocko hävdar bestämmt att dom va till honom) och så fick jag en tvättlapp med groda på och en mjukiskudde med giraff på, och till mej själv stekverktyg eller va man ska kalla det? såna som jag hade önskat mej i alla fall :)



Tvättlappen och stekredskapen samt kudden fick inte va med på bild :p

Utav farmor fick jag en duk, en löpare, christina aguilera present set med perfym och duschkräm samt insmorningskräm, 2 ljuslyktor,2 kökshandukar, pengar, julkulor och en söt liten tomte samt dom efterlängtade strumporna som kommer varje år :)




Har även tagit bilder på dom tok söta sakerna jag fick utav finaste emily när vi va där i tisdags oxå, och dom kommer här :)





Så det va nästan alla presenter på bild =) är jätte tacksam och nöjd över va jag hat fått! speciellt strumporna ifrån farmor... dom från förra året va nästan helt slut :) så nu blir d ett år tills d e dags för nya igen *s*



Passade öven på att ta kort på bebisens sköthörna i badrummet oxå, eftersom att jag köpte stativ till badbaljan igår så är d nu typ helt klart för bebis att komma där inne nu! Här kommer dom bilderna =)








Även barnrummet är nu på god väg att bli helt klart, och här kommer lite bilder på d =)








Så man kan nog säga att om bebis skulle vilja komma liiiiiite för tidigt så är h*n hemskt välkommen, för jag är mer än förbered på den lille! Nu är d bara lite saker som jag själv vill ha till bebis som ska köpas... allt jag behöver har jag nästan... andningslarmet kommer nog i veckan som jag har skickat efter.... och det e nog d sista jag verkligen behöver :) Och sen så klart barnvagnen då.. men den e betalt och klar och ska bara levereras, och den kommer vecka 3!

Går i alla fall in i vecka 29 idag oxå.. underbart, nu kommer h*n snart! och d e ju bra d.. för jag e grymt nyfiken av vad för nån d e som kommer ut!
På måndag är d barnmorskan och möte som gäller igen och om 3 veckor blir d ultraljud i uppsala igen... ska bli kul att se hur den lille växer!!!


Nej nu blev d ett riktigt lååååååångt inlägg, så d kanske inte va nån som orkade läsa ända hit...
Så tack och hej för mej =)

Resa till sthlm och en död pump!

Halloj!

Igår va jag och Valle, samt thessan och såklart Wille till Sthlm och hälsade på finaste Emily ♥ det va ju 100 år och dar sen man träffade henne, nu när hon bor i dubai!

Vi kom i  alla fall dit vid typ halv 2 och då bjöd emily på sen lunch, vilket va riktigt gott... chili corncarne (eller hur d stavas) och en grymt god sallad till d!
sen pratade vi en massa om allt och ingenting... lite som förr i tiden :)

Vid 5 tiden va d dags att dra sig hemmåt! Hade i alla fall en grymt trevlig dag där!

På vägen hem ringer lilla gubben och talar om att pumpjäveln till akvariumet har dött... SUCK! Den funkade på morgonen innan jag åkte och gac fiskarna mat... men sen nån gång under dagen så hade den i alla fall slutat fungera.. vilket hade gjort att B1 hade dött, ena ovanliga (som igentligen inte finns) oranga skalaren hade dött, 3-4 små fiskar och alla gäddor.... dock ingen utav dom jätte stora slammisarna och den fina blåa kampfisken klarade sig... och så b2  och ena oranga skalaren!



Efter det på kvällen bled det ett besök hos Jeanette och krull, för att överlämna Jazmines julklappar och födelsedags presenter! Liiiiite besviken blev hon att hundarna inte va med... men va gör ju det... hennes kärlek Magnus va ju med i alla fall =) och vänta tills hon öppnar sin fördelsedagspresent... en nyckelring med digital fotoram, laddad med bilder på hundarna och så klart  bilder på henne och Magnus :)

Sen hem och glodde en liten stund på tv och fixa allt på internet!


Idag sov jag till nästan halv 2... har blivit jätte trött på morgonen och kommer inte upp hur jag än försöker.. är helt slut.... det kan ju iof bero på att jag dricker massor med vatten på natten för att jag vaknar 100 ggr och är skit torr i käften.. och törstig....vilket gör att jag sen vaknar 100 ggr och är kissnödig oxå.... underbart!

Idag i alla fall har jag gjort rent akvariumet och lyckades få en hel jävla mun full med akvarium vatten FY FAN VA JÄVLA VIDRIGT *kräks*  Men rent och fint blev det och pump jäveln funkar nu igen....

Sen va jag och älskling iväg och handlade lite och spelade på hästar.... och nu sitter vi här i soffan och glor på tv.... ska väl strax ta och hoppa i säng,... så kanske man kommer upp i någon halv vettig tid i morgon....  det är ju bara i morgon, sen är julafton.. lovely!



Hundjävlarna är billiga just nu! PASSA PÅ!!!

Okej, kul att klock fan nu är typ 20 över 6 på morgonen och jag har vart vaken i stortsett hela jävla natten!!!  Hela kroppen kliar och det är 100 grader varm.... jag dör... drar av mej täcket för att få liiiiite kyla.... POFF så har man 3 hundar och en kattjävel slickade imot kroppen.... puttar bort alla 4 för d då kliar ännu mer och blir lika varmt ändå.... tar 2 sekunder så är idioterna tillbaka...

Tar då denna gång täcket och drar omkring mej... hårt så att hundarna inte ska komma under.... va gör vi då..? då står vi och piper och glor och skakar och tycker jätte synd om oss själva.... okej... taktiken funkar inte, matte tänker inte släppa in oss.... ena puckor går och hämtar en anka och tänker JA DÅ LEKER VI I STÄLLET!!!!! Dom andra 2 idioterna påbörjar sitt psykande på husse som ovetandes sover..... SKÖNT tänker jag... så kanske jag får vara ifred och sova en stund....

Ne he.. husse vaknar till och puttar bort mupparna i från sig, som då är jävligt snabba och kryper in brevid matte som då har slappnat av en stund så att täcket ligger löst....

Så har d sett ut istortsett hela jävla natten... putta bort... kommer tillbax... puttar bort, kommer tillbax....

Sen kommer kattfan med sitt nylle upp i mitt face och tycker att vi ska kela.... öhhh klockan 3 på natten.. skulle INTE TRO DET!!!!

Till slut tröttnar jag och slänger ut samtliga ur sovrummet och stänger dörren.....
Lagom tills lilla gubbens väckarklocka går i gång på full styrka....


Ja ha d va den nattens sömn.. för vem fan kan somna om nu?

Husse öppnar dörren för att gå till jobbet... POFF så slängde sig alla 3 hundarna och kattfan upp i sängen igen....

VEM ÄR DET SOM BESTÄMMER HÄR HEMMA IGENTLIGEN? Uppenbarligen är det djuren......Jag och Magnus verkar ju inte ha mycket att säga till om i alla fall...

Så nu halv ligger jag i sängen klar vaken och med datan i knät... och hundarna och katten? Jodå dom ligger här brevid och snarkar! DJUR ÄR UNDERBARA!




Ja ha.... va roligt att det är så många som läser, och jätte kul med kommentarer... blev jätte glad av alla värmande ord i fårn förra inlägget.. sånt gör en glad, när folk uppriktigt bryr sig! sånt gör vardagsen lite bättre och lättare! STORA kramar till er!!!

Och ioch med förra inlägget vill jag bara göra ett litet extra inlägg till dej...
Alltså jag tror säkert att min pappa bryr sig om mej och säkert är glad över att få ett barnbarn... det är bara det att han visar det på ett jäkligt konstigt sätt..... tyvär--.... Vill absolut inte smutskasta eller snacka skit om pappa i den här bloggen för jag älskar honom, men jag önskar i bland att han kanske kunde ta saker lite mer allvarligt och inte skämta om allt och ta allt med en klackspark..

och som sagt.. det finns andra sätt att visa att man bryr sig än att ge pengar åt folk..... en kram eller lite ensam tid med sina barn vore kanske inte så dummt? eller varför inte en vecka utomlands... det går ju bra att åka med andras barn och lämna sina egna hemma.....
Jag hade oxå kunnat betala min resa själv... jag blev bara inte tillfrågad.. och jag tvivlar på att min syster blev det heller...?




Ja ja nu är d slut gnällt om det!

Idag om jag lyckas hålla mej vaken ska jag och Valle och William åka till sthlm och hälsa på emily :) dte va ju bara typ 1 eller 2 år sedan vi träffade henne sist... det ska bli skoj =)

Efter de blir d Västerås och köpa lysen av nå slag till min bil... lilla gubben hittade "billigt" på blocket... bara hoppas att d funkar nu och är så lätt som lilla gubben säger att byta skiten!

Efter det ska vi åka förbi Jeanette och hälsa på Jazmine när vi ändå är i västerås!

Ja ha.... nu är frågan.... ta en dusch och göra sig iordning eller försöka sova nån timme eller 2 så att man faktiskt lyckas hålla sig vaken hela dagen?
Kan nog tyvär bli svårt att somna om, för nu är d fullt ös medvetslös i magen...... tror h*n kan vara hungrig kanske...?

Gaaahhhh

ÄNNU en helg förbi... som vanligt.... den här helgen har inte vart nån bra helg för mej.... inte förra helgen heller eller den innan det, har kommit in i en rijäl svacka som jag inte vet hur jag ska ta mej ur.. känner mej som ett åskmoln hela jävla tiden....
Har aldeles för mycket snurrandes i mitt huvud just nu.... mest irritationer på vissa människor som tror sig vara mer än oss andra... eller människor som ska tävla om saker... tex om graviditet och sjukdomar....

Har jag ont i ryggen har du mer ont i ryggen (hur fan man nu kan vilja ha mer ont i ryggen än någon annan?)

Har mitt barn vinkat i magen JA då har DIN gjort tummen upp!
ALLTSÅ FÖRLÅT men jag fattar inte hur fan det kan bli en tävling om vem som är mest gravid eller vems unge som kommer att komma först? eller vem som har störst mage? Det är väl skit jävla samma? Så länge man mår bra så är d väl bra?

Men NEJ inte i min "familj" då ska d tydligen tävlas.... och jag ORKAR inte.. jag drar mej ur den tävlingen för jag känner själv att ALLT jävla skit om den här graviditeten och alla andras jävla graviditeter äter upp mej innifrån! jag orkar inte, jag har tillräckligt att tänka på!

Det är bara det att det sårar mej jävligt mycket när man får höra från vissa männsikor att min egen familj (och då menar jag inte ifrån mammas sida) sitter och snackar massa jävla skit när man inte är med, om tex att d inte syns att jag är gravid, det ser bara ut som jag har blivit fet, eftersom att jag e fet hela vägen runt, medans andra har så söta magar som petar ut...

Men gissa vad, om jag sitter och svankar med ryggen så att ryggjäveln nästan går av och spänner ut magen så att den nästan sprängs JA då ser jag oxå höggravid ut!!!!!!!

Så lägg av med erat jävla skitsnack! för har ni inget snällt att säga, behöver ni inte ens ta mitt jävla namn på tal, utan håll bara käften!!!!!!! Och så kan ni ju tänka på att även om jag ler och säger att jag mår bra, så är d bara fasaden, det finns faktisk nåt där inne som blir jävligt sårad och ledsen, och jag är trött på att gråta mej till sömns för alla jävla elakheter man får höra.
Och sen få höra runt folk man känner att "nej nej Carro mår skit bra det har hon sagt själv" Ja d e väl klart att man säger att man mår bra? eller ska jag börja va ärlig när folk frågar? hej Carro hur e läget? Jo tack det är skit, ALLT är skit! Jag mår pissdåligt!
Jag kan ju tycka att har man kännt mej i 25 år så ska man väl för fan kunna se/höra att nåt är fel?
Och de e klart att jag inte säger sanningen för när man gör det är man ju svartsjuk och helt jävla dum i huvudet vad det än gäller!

Och det här är ändå nåt som ska vara possitivt, förihelvete jag ska ha mitt första barn om knappt 3 månader, kan jag få vara lycklig och gå på rosa moln jag oxå? nej tydligen inte.... vissa dagar är jag så jävla sänkt att d känns som om jag ångrar att jag behöll det här barnet... för i slut ändan kommer barnet att få lida över att ha en ledsen mamma, och barnet lär ju märka ganska snart att hela hennes/hans liv kommer att bli en enda stor jävla tävling gentemot den andras barn, vem som kommer att krypa, gå och prata först!!!!

Jag önskar att jag aldrig hade blivit gravid, för då hade jag kunnat vara på kryssning med Ida typ just nu och varit riktigt jävla dygnrak... då hade ALLA problem varit som bortblåsta om än för en kväll.... jag förstår varför folk blir alkholister... för så länge man har alkohol i kroppen och glada människor runt omkring sig... ja då blir livet liiiiiiiite lättare och roligare.

Inte med det sagt att jag inte är glad över mitt kommande barn.... jag älskar den där inne redan nu, men d hade ju inte gjort nåt om vissa andra vissade lika mycket gläjde.... spec kanske den som får sitt första barnbarn..... Men det kanske inte är så speciellt... vad vet jag...



SKÖNT där fick jag i alla fall en del sanningens ord sagda.... så nu blir d väl 10 kommentarer på facebook i morgon om hur jävla dum i huvudet och bortskämmd eller gnällig jag är! Men det bjuder jag på! nu vet alla som läser i alla fall att jag mår som en tuggad köttbulle som sen har skitits ut av en hund och en människa trampat på! VARSÅGODA GOTTA ER I DETTA NI!!!!!!!!!!!!!!!


I fredags hade jag storstädning här hemma... spännande.... på kvällen hälsade vi på kim och tomas en stund... det va min roliga fredag!

Lördag, då va d dags för d årliga julbordet med firman.... jätte trevligt.... specellt när man hamnar mitt i mot nån som nästan sitter och morrar vid bordet och hann knappt säga hej till arbetskollegor eftersom att det blev mer som en familjemiddag/kompismiddag än en firma tillställning! SKÅL! (Nej just d jag kunde inte skåla i annat än vatten *suck*)  500 trappsteg ner för att ta sig till maten... sen när man hämtat maten 500 trappsteg och en lång jävla korridor för att trycka i sig maten för att sedan göra om samma procidur igen och igen och igen varje gång man skulle hämta tex varmrätt och efterrätt.....
och för att inte nämna den underbara en timmes långa resan dit och hem med en båt som såg ut att vara redo att sjunka när som helst (lät som det oxå.. prata under färden va är det?) på stenhårda trästolar som stog placerade rakt fram som i en kyrka.... (jag bara väntade på att det skulle komma nån skumm människa och predika) UNDERBART!!!!

Och underhållning? Vad är det? Va det den menlösa servitören som kom upp en gång i halvtimmen för att se om nån ville ha nåt att dricka eller?

Nej tacka fan vet jag solvallas julbord, där dom har både dans/sång underhållsning, sedan dans för dom som vill och desutom hästarna att kolla på....sen må deras mat vara sämre och mindre, men i det stora hela har jag aldrig varit middnöjd på solvalla, vilket jag blev igår... riktigt besviken!

Och varför följer man med på ett julbord om man redan innan vet att man tänker vara på pissdåligt humör och sitta å grina hela förbannade jävla kvällen och tala om hur jävla dum i huvudet en människa är...? STANNA hemma då för i helvete och lås in dej i ett mörkt rum, för det va inte bara mitt humör som sänktes under kvällens gång av att bara kolla på dej!


Oj oj oj nu kommer jag att få ännu mera skit, men d bryr jag mej inte om längre...det här är MIN blogg och jag skriver vad jag vill, mina tankar och vad jag känner... och passar det inte så läs då förihelvete inte!

Jag tror jag ska bli liiiiite mer ärlig, om tex hur jag mår eller vad jag tycker om vissa människor.... för annars kommer det att äta upp mej innifrån tills jag längre inte finns kvar!

Idag har jag sovit halva dagen och degat i soffan resten av tiden, förutom nu på kvällen när jag har vart iväg och handlat en massa och haft tvättstugan!

Och by the way gick jag in i vecka 28 igår oxå... grattis till mej, jätte kul måste jag säga! nu är det inte långt kvar!

Nu tänker jag fixa lite på facebook och sen sova!

God natt!

Och lämna gärna nån kommentar någon gång ibland så man vet vem som läser....!

Ännu en helg över!

Jaha så va yttligare en helg över.... Har inte hunnit allt för mycket denna helg,,.,, inte alls så mycket som jag hade tänkt hinna med...

Men ifredags va vi i alla fall till västerås och handlade lite julklappar och betalade barnvagnen... så nu va man massa fattigare, men de va d värt 100 ggr om... älskar den där vagnen, och bara längtar tills den kommer hem!

Sen köpte jag en babymonitor oxå....med färgskärm, så d e ju nice :)

Julklappar blidde d oxå en del, så nu är vi nästan helt klara med den delen... ska bara kolla igenom allt vi köpt så att d stämmer!

Fredag kväll spenderades hemma hos mamma och micke med Jazmine och kollade på idol finalen.. och inte helt otippat så vann ju så klart Jay... men jag måste ju säga att jag kan tycka att d va bland den tråkigaste idolfinal jag någonsin sett....

Lördag va Magnus föräldrar här en lite stund på dagen och hälsade på, och sen hände d inte så mycket mer!

Lördag kväll julpyntade jag lite på framsidan så att vi slipper vara dom ända på gården som inte har julpynt uppe och sen kom Valle förbi och så kollade vi på eclips... vet inte om jag tyckte att den va så jävla jätte bra... då är ettan och tvåan bättre.... men den va helt klar värd att se ändå :)

Sen efter på natten körde jag hem Valle och hämtade påsen nere på stan och körde hem honom och åkte upp till åkerby och släppte ut dogsen! sen hem och krypa ner i sängen med älskling.

Idag har mamma, Micke och Jazmine vart här och hälsat på och kollat på lägenheten och fikat....

Efter d vart d middag för Magnus med kim och tomas på natti pizziria... själv va jag ingen hungrig så jag skippade mat där.... suttit där nån timme och pratat och nu är vi hemma och ska glo på gossipgirl.....

Och idag går jag in i vecka 27 oxå... jäklar va fort d går... det är bara 13 veckor kvar.... börjar bli lite lätt nervös.... fast ändå längtar jag.....

Och sen måste jag ju bara påpeka att jag inte fattar hur folk kan tycka att d e så jävla mysigt att vara gravid ja.... själv tyckeer jag mest att d e obehagligt.... Man blir fet, kan inte röra sig, läskigt när barnet rör sig (känns som värsta alien) Ont i ryggen och illamående och kissnödig konstant.... OCH DÅ HAR JAG ÄNDÅ 3 MÅNADER KVAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nä vore trevligt att bara få vara gravid en kort stund sen föda barnet efter kanske 2-3 månader?

Men i alla fall, här kommer lite info om bebis och mej i denna vecka!




♥VECKA 27♥


Kroppen: Livmodern har vuxit och dess översta del finns nu en bit ovanför naveln. För många fortsätter brösten att vara spända och lite ömma under hela graviditeten och det kan rinna lite vätska från dem. Extra fett lagras i brösten och dess körtlar växer.
Många kvinnor blir andfådda, då de fått en ökad blodmängd i kroppen.
Man kan sova lite oroligt på nätterna när man har kommit en bit in på graviditeten, ofta störs man av att man måste gå upp och kissa. Många upplever också att de drömmer mer nu, ofta om förlossningen eller om barnet. Det är troligen kroppens sätt att förbereda sig mentalt, man kanske inte drömmer mer, men eftersom man vaknar oftare så kan det vara så att man kommer ihåg drömmarna bättre.

Barnet: Musklerna på armar och ben blir starkare och ibland kan barnet få in en riktig fullträff mot revbenen eller mot urinblåsan, vilket kan göra ont.
Nu har barnet stora chanser att klara sig om det föds för tidigt, men varje vecka, och även dagar, gör stor skillnad. Barnet väger mellan 900 gram och ett kilo. Om det skulle födas kan det andas luft och tarmarna klarar av att ta emot modersmjölk.



Så nu blir d i alla fall tv och sen sova skulle jag tro! I morgon MÅSTE jag fixa i garderoben.. kan inte skjuta på d allt för länge nu!

4 inlägg på en dag!

Oj har nog haft för mycket tid över idag... för här kommer ett fjärde inlägg ;)

Sen jag skrev sist har jag vart på ica med Valle och handlat... blev inge Fjärdhundra å hämta hund för Magnus mår illa.... som vanligt....  tror han har åkt på lite graviditetssymtom.... *s* kan han gott ha!

Sen va vi på vita elefanten och hämtade mat till mej *klappar mej på magen* kyckling med cashewnötter (eller hur d stavas) med jordnötssås... såååååå gott!

Märkte oxå när vi gick på ica att jag nog har ett lite graviditetsbeteénde i alla fall fast jag inte trodde d... men har haft nå så fruktansvärt sug efter öl, blev sugen på nästan allt jag tittade på.... så d blev en runda till ica där INGET bestod av nåt nyttigt eller nödvändigt... bara massa "skit" som jag va sugen på för stunden... och så eclips filmen då så klart :) Så här mina kära vänner bjuder jag på en moffelbild som min fredagkväll består utav.... Mmmm NYTTIGT!!!!!





Sedan va vi på tobaksbutiken för att hämta ut yttligare ett paket som jag vunnit på tradera... jäklar va jag fyndar vill jag lova.... jätte söta kläder... 19 delar för 150 kr! det tycker jag är ett super klippp i alla fall + att kläderna är använda och mjuka för bebisen att ha på sig sen oxå =)

Här kommer en bild på det paketet :)



Jag är i alla fall jätte nöjd =)

Så idag har jag hunnit med en massa... dock inte slipat klart i garderoben... men d löser sig.. är ju långt kvar till bebis kommer så d behöver ju inte stå klart i morgon direkt :)


Nej nu blir d inget mer skrivande idag, nu ska jag ta och glo in på fejjan en sista gång och sedan sova skulle jag tro... eller ja.. rasta hundarna först kanske :D

Pixxie ny badad :)

Ha ha jag sitter i duschen och duschar och in kommer lilla gubben med Pixxie i högsta hugg.... hon ville absolut INTE bada.... men hon hade inte så mycke att säga till om... så nu är hon ren och fin... va tvungen att ta en bild och visa för hon får världens fluff när man fönat hennes hår.. dock blev d inge vidare bra bild heller för hon gör ju gärna allt för att slippa ifrån matte när matte sitter med både kam och fön brevid sig och kameran :) men här kommer i alla fall fluffbilden på Pixxie :)




Nu blir d till att klä på sig och se om man kanske kan hitta på nåt att äta sen... förslag kanske?

Sen till fjärhundra och hämta hem Denver... om han inte får va kvar ett litet tag till... d märks!

bebiskläder i från tradera!

Japp idag trillade det ner 4 paket i brevlådan här hemma... med bebiskläder som jag har vunnit på tradera!

Stl 50 och 56 va d som kom idag :)

Bilder kommer här...

Stl 50 





stl 56




Sen va d ett set med en pyamas, en body och en mössa samt dregel lapp i stl typ 44 oxå som inte kom med på bild nu :)

Är riktigt nöjd med mina vinster!


Nu är lilla gubben på väg hem ifrån jobbet så jag ska väl ta och se om jag kanske hinner slipa lite inne i garderoben innan han kommer :)

Garderob till barnrum

Japp nu har arbetet i "garderoben" börjat... i dag har jag hunnit städa ut rummet och spacklat alla väggar... vi får om jag orkar slipa skiten redan i dag eller om d blir någon annan dag....  måste i alla fall vänta på att det ska torka innan jag kan göra nåt...


Här kommr lite bilder på före innan jag började.... (fast det är tomt, det var de inte)




Och sedan lite bilder när jag har spacklat :)






Så nu är d bara slipning och målning kvar och så klart ska möblerna in... tror att d kommer bli jätte bra när d e klart! Och rummet är inte så litet som d ser ut på bilden....:)


Nu har jag inte så mycket mer att skriva om för tillfället.. får se om d  kommer ett litet inlägg senare eller om ni får vänta en vecka eller 2.... jag e ju lite så... glömmer i bland bort att jag har en blogg :)

Woohoo rekord!

woohoo rekord... 2 dagar i rad bloggar jag :)
Dock blir det bara ett kort inlägg i dag för att uppdatera hur det gick hos barnmorskan =)

Det gick i alla fall super bra! Alla mina värden va tipp topp, dom hade inget alls att påpeka.. vilket e VÄLDIGT konstigt.. för här hemma har d ju inte ätits nå speciellt nyttig mat dom senaste typ.... 2 veckorna pga av flytt och allt... så det största kostintaget har ju beståt av pizza, mc.donalds och färdig mat... Men men blodproven och allt visade i ala fall bra resultat, s åjag är nöjd.... och jag behöver inte äta nå järntillkost eller nåt sånt drygt!

Magen mätte hon till 24 cm från blygdbenet och upp där livmordern slutar.. och det va tydligen mitt i mellan i kurvan, vilket oxå va super bra... hjärtslagen låg på 150, vilket oxå va bra... + att hon kände precis va bebis låg, och visade mej oxå så att jag fick känna "klumpen"

Allt som allt gick i alla fall mötet super bra, och allt såg fin fint ut, så nu kan jag slapna av lite mer... nästa träff med barnmorskan blir nu om 4 veckor och jag längtar redan... tycker så himla bra om min barnmorska!

Annars har d väl inte hänt så mycket här hemma... eller jo efter jobbet tog magnus med sig Adde och stefan hit och så hjälptes dom åt att bära upp alla tunga jävla garderober och skit på övervåningen.. så det är ju skönt att d e fixat nu! Så i morgon blir d till att spackla där inne och kanske slipa om jag hinner med... så att jag kan måla till helgen :) I alla fall grundmåla! Kommer att försöka komma ihåg att ta före och efter bilder... men minet mitt e ju ganska kort!




Sen va vi ut till åkerby med hundarna så att dom fick springa av sig ordentligt idag oxå... och d behövdes verkligen... snacka om att dom hade spring i benen :) Magnus körde sin radiostyrda bil så att hundarna kunde jaga den i säkert en kvart.. så dom lär ju sova gott i natt i alla fall ;)



Nej nu blir d sängen för min del så att man är pigg i morgon när rummet ska fixas!

God natt!

Ovanligt :D

ha ha ovanligt att jag skriver typ en gång i månaden... knappt det... men har ju inte så mycke att skriva om just nu närjag e hemma och är sjukskriven om dagarna...
blir ju mest rasta hundarna och glo på tv eller surfar på fejjan :D


Men i alla fall så har vi ju flyttat nu, till pappas lägenhet :D och ÄNTLIGEN  är vi av med den där förbannade jävla psykkärringen! Vilken jävla idiot.... ni skulle ha vart med på besiktningen av lägenheten... hon gick med fingret och drog ÖVERALLT! Till och med på gallret i skåpen där man har kastruller.... jisses.. och försökte med att det luktade "skummt" när hon klev in i huset osv... idiot... synd för henne att jag va påläst och stog på mej!

Men vi har i alla fall börjat få ordning här hemma... skönt.. ett stressmoment borta i alla fall!
En ny soffa har inhandlats och en ny matta, samt en svindyr lampa, men värt varenda krona.. sen så klart lite nya blommor och gardiner... här kommer en bild på vårat fina vardagsrum! dock är inte gardinerna uppsatta ännu!










Har hunnit gå in i vecka 25 oxå... sååååå underbart... nu börjar jag nog på riktigt tro att jag verkligen kommer att bli mamma i början på nästa år!  "sköthörnan" är ju redan klar här hemma... kunde inte låta bli att ta ner mitt skötbord som jag så länge velat haft ifrån garaget.. och när d bara stog där tommt såg d så tråkigt ut, så va ju tvungen att fixa iordning lite :D

Och lite kläder har jag ju köpt oxå både nytt och begagnat  :) många aktioner vunna på tradera!

"barnrummet" blir nästa veckas projekt.... d blir i "garderoben" här nere jämns med vårat rum.. så man slipper springa i trappor på natten.... då är väl både jag och barnet klarvakna innan jag har hunnit upp! och jag behöver verkligen ett projekt just nu.. är såååå jävla trött på att vara hemma!

Bebis verkar i alla fall må bra, för d sparkas för fullt i magen och jag tycks känna att den har hicka ganska ofta... om jag nu känner rätt... men jag tror d i alla fall :D för d e lite mer regelbundna tillhopp eller hur man ska förklara de... inga direkta sparkar i alla fall!

Och så har jag börjat fundera på de här med sammandragningar... för dom säger ju att sammandragningar är kroppens sätt att öva sig in för förlossningen... och då tycker ju jag att ju mer sammandragningar man har, ju lättare förlossning borde man ju få...?  och me tanke på hur jävla mycket sammandragningar jag har.. så borde ju min förslossning gå jävligt lätt och smidigt.. elleeeer???? Ha ha, kanske bara är ett önsketänkade :)

Vilket som så längtar jag verkligen tills lilla hjärtat mitt kommer... ska bli så skoj att se va d e för nån som bor där inne!

Och kallt har d blivit oxå... är jävligt glad att jag bor inne i stan nu och inte betalar för värme kan jag lova.... fy faaaaaaaaaaaaaaaan va dyrt d hade blivit om man hade bott på landet den här vintern.... redan runt 15-20 minus på nätterna... vart ska d sluta?
Inte ens hundarna vill gå ut och kissa... man får ju klä på dom lika mycket som en själv... dock är inte mina hundar så himla förtjusta i att ha kläder på sig... man får leta och jaga efter dom här hemma när d e dags... Pixxie sätter sig på arslet och VÄGRAR gå... så henne får man dra första 4 meterna tills hon inser att FAN matte kommer inte att ta av mej kläderna... he he...

Men dom är i alla fall jävligt söta i kläderna.... här kommer lite bilder från dagens promenix!





Och i helgen va det dop oxå... lilla Magnus... FÖRLÅT Alvin döptes.... HA HA HA jag har nog aldrig hållt mej så mycket för fnitter i hela mitt liv... det var Magnus kompis Jonnys barn som döptes och Magnus blev "gudfar" eller fadder som det nu för tiden heter.... Och jag tror att prästen under en 20 minuters cermoni sa fel namn på barnet 5 ggr.... Magnus 3 ggr, hugo en gång (barnet skulle heta det i andra namn) och erik en gång...  snacka om snurresprätt... + att man knappt hörde va han sa... men men... alla kan väl ha en dålig dag.. till och med präster....

Va i alla fall på efter fika hemma hos jonny och emellie och jag fick ett par jätte fina och sköna mamma byxor utav emellie.. som nu används flitigt vill jag lova!


Ja ja nä nu blir d sängen för hela slanten.. för i morgon är d barnmorskan och lyssna på lillens hjärta och kolla så att alla värden ser bra ut =)

Får väl se om d blir nå fler inlägg på nån månad sen *s*

RSS 2.0