Halloj!

Japp är väl ganska dålig på att skriva här men ibland kommer det lite inlägg i alla fall =)
I veckans som jhar vart har jag jobbat på som en tok.. vilket har resulterat i att jag har ont i hela kroppen och magnus lika så, så vi har mest legat här hemma i helgen och gnällt lite =)
Sen har jag även julpyntat här hemma hela veckan... och nu e jag klar... det blev tok bra =) så nu har jag fått riktig julkänsla.... och granen är inköpt och står för tillfället på balkongen.....tills det e dax att ta in den!  Kommer att komma upp julpyntar bilder på min bildagbok =)

I fredags lyckades Sara övertala mej att följa med på fest hos petronella.... men vi skulle inte gå på krogen... bara festa hos henne.... så jag hade svarta mjukis byxor på mej och  en rora tjocktröja....
men efter ett gäng groggar där uppe så tyckte dom flesta att vi skulle åka ner på krogen i alla fall... så sagt och gjort magnus kom och hämtade oss och körde oss ner till stattshörnan... Och gissa vad som händer då.... jag får INTE komma in för att jag har mjukisbyxor på mej.... (hallå har dom missat att dom kallas slaskhörnan eller fyndhörnan) man undrar ju när dom blev fina i kanten... men men det var väl inte mer med det än att jag fick åka hem och byta om....

När jag kom ner i gen så träffade jag på pappa och Eklund där nere som stog i baren och drack en massa... så det blev ganska mycket att umgås med dom och sara och alla andra som var med!

Efter att stattshörnan stängde traskade vi ner på joar där vi drack ännu mer och dansade en massa, och vid 3 tiden var vi helt slutkörda. Magnus kom och hämtade oss och körde hem alla och tillslut kom vi själva hem, då var jag så full och trött att jag stupade i säng på direkten och sov som en liten gris!

I lördags var vi mesta hemma och tog d lungt... var till västerås och köpte julgran och hälsade på mamma.... och jag köpte att par nya skor oxå kom jag på nu...l. ha ha det hade jag fan glömt bort... undra vart jag gjorde av dom....

på kvällen körde vi hem roger och therese som varit på kryssning, och deras katter som vi har haft  i 3 dagar,.,,, äntligen blev vi av med dom.... man kan ju säga att våra katter inte var så glada över att det kom 2 kattungar intågande i deras  hem =) och den lilla svarta katten pissade i min blomkruka så det skvätte över hela soffan.... uch,.

sen degade vi bara mesta dels av kvällen, glode lite på tv och gick och la oss vid 1 tiden.

Idag har oxå vart en degar dag,.,,, med massor av gnäll om att vi har ont överallt..... (kommer inte att bli skoj att jobba i morgon)   vi har oxå varit uppe hos emellie och dumpat av min löptick Diddi och ska se vad Anton kan göra... (om han nu gör något,... han verkade inte så intresserad)

Nej så vi får se om det blir nå valpar till våren.

Nu ska jag i alla fall ta och plocka undan här hemma lite så att man slipper städa när man kommer hemifrån jobbet i morgon!


Ha ha vilken TÖNT!

Japp så heter dagens blogg inlägg... ha ha och jag kan ju ta och skriva lite varför.....

Jo så här är det.. jag är SÅ JÄVLA TRÖTT på människor som inte kan hålla sig på sin sida och FATTA att jag och Magnus faktiskt är tillsammans och inte kommer att göra slut bara för att HON inte tycker om mej... Och jag tycker uppriktigt synd om henne som måste ha ett så jävla patetiskt liv som inte har bättre för sig än att bry sig om oss... HA HA säger jag bara....

Det hela började i fredags.... Jag Emellie och några till förfestade hemma hos robert =) Jätte trevligt med spel och vin.... men efter ett tag var det så klart dags att dra ner på krogen...så min älskling kom och hämtade oss  och det bar först ut till vallby för att hämta camillas jacka som en viss Maria hade tagit fel.. och sen ner på joar... vi kom väl dit kl 2 eller nåt tror jag.... men vi kände ändå att d var värt att gå in....

Så sagt och gjort, vi gick in och drack lite och dansade och hade almänt skoj.... och det var då den DÄR personen (jag nämner inga namn)  uppenbarade sig.... hon och hennes kompisar stog och dansade en BRA bit i från oss.... men men jag tänkte inte så mycket på det,... för jag SKITER faktsikt att hon var där.... så vi dansade på som vanligt och sen var det väl inge mer med det......

Träffade oxå en gammal klass kompis... David... jätte kul har typ inte träffat honom på nåt år eller 2... =)

Sen tog vi en taxi hem.... skönt att på dimpa ner i sängen när man e trött....

MEN gissa då vad som händer... jo den här patetiska människan som jag skrev om längst upp ringer till Magnus.... HA HA Ja vad ska man säga kl va typ halv 4 på natten... och ni kan ju inte gissa vad hon ringer till min pojkvän då för? Jo hon ringer till Magnus för att snacka skit om mej.... (?) Hon talade om för magnus att jag minsan hade dansat in i henne flera gånger med flit och att robban hade sparkat hennes kompis på smalbenet flera gånger HA HA synd bara att vi stog typ 5 meter ifrån dom... så jag måste ju säga att robban måste ha VÄLDIGT långa ben om han nådde dit bort.....  Som sagt PATETISKT....  va tror hon... att magnus ska ta hennes parti och göra slut med mej... Hon kan ju i så fall börja med att tala sanningen i stället för att ljuga som en häst travar..... men som sagt... tycker verkligen synd om henne som inte har nå bättre för sig än att fatta att magnus är med mej nu... SKAFFA ETT LIV FITTKÄRRING!! TACK!

Japp så det var fredag kvällen.... började bra och slutade nästa bättre när man får höra att ens eget liv faktiskt är så mycket bättre än vissa andras!

Lördagen tog vi det mest lungt... var en sväng till fjärdhundra och degade där i stället hos mganus syrra......

sen hem och hade tvättstugan.... *suck* mindre kul kan jag tycka... men men nu har man i alla fall rena kläder!

Efter det gick magnus ner i garaget och meckade medans jag tog en promis till pappa för att glo lite på tv och snacka lite skit =) efter 3 timmar kom magnus dit han oxå och glode lite på tv.... sen åkte magnus hem och jag promenerade tillbax med hundarna.

När vi kom hem tog magnus en tur med fyrhjulingen... och jag satt lite vid datorn och sen hoppa vi i säng =)

I dag har vi i pricip inte gjort ett skit...SKÖNT att bara få ta det lungt i bland... fast nu funderar jag på att åka å våldgästa Sara med familj =)

Åh just det måste ju oxå tala om att min lilla pissmyra Diddi läper oxå så nu blir det till att låna hem Anton och se omd et går att para dom denna gång =) då kanske det blir valpar till våren,... det återstår att se...

HELG IGEN

Japp så var det helg igen.... fredagen bestod av ett beök utav Sara och Anton och Ullis och Nellie =) mycket trevligt,... barnen lekte med mina grodor och satt i min grofoölj som jag hade inhandlat bara 5 minuter innan dom kom.. och den var uppskattad =) så det e inte bara jags om tycker om grodor (även om små barn tycker om det mesta) =)

Jag och Sara och Ullis fikade och drack lite kaffe och snackade lite skit... med jämna mellan rum fick sara passa barnen när jag och Ullis gick ut och rökte... (för Sara har vart så duktig att hon har slutat)  vid 5 tiden åkte dom hem och jag och magnus åkte och handlade.... majskyckling med pressad potatis med kantarellsås och en fräch sallad serverades det här hemma.

Efter maten åkte vi till fjärdhundra till magnus syrra.... då fick vi se Selmas och pravitz nya kisseungar som dom införkaffat sig dagen innan.... jätte tok söta.. en liten svart hona som nu mera heter Hallo Kitty (Alltså Semlas katt) och sen en grå randig hane vid namn Blixten sixten.... (pravitz katt)
efter det var vi till magnus mamma och pappa och hämtade magnus högtalare som vi ska ha till tv,n i sovrummet =)

Sen åkte vi hem, och jag pkte raka vägen hem till pappa för att byta bil... skulle skjussa emllie och några till, till sthlm.
När jag hade hämtat upp dom bar det av mot fredrik i Solna.... släpte av dom där... och sedan bar det av hemmåt... eller det var tänkt så i alla fall.. jag hann komma till tensta korset och gå in på statoil för att köpa en red bull när jag kikade på klockan och insåg att den redan var halv 12... och eftersom att jag ändå skulle hämta emellie och dom på natten kändes det ganska korkat att åka hem, så jag åkte tillbax till fredrik och var där en stund... spelade gitarr heoro =)
När vi hade varit hos fredirk i ca en timme tog vi tunnelbanan in till stan där vi drog emot klubben dit vi skulle... det blev pub Anchor kvällen till ära... vilket kanske inte var så jätte kul då den klubben är väldigt liten.... vi satte oss en trappa upp och råkade vist hamna vid sama bord som några medlemar ur HA (Helse Angels) satt och deras skabbiga brudar..... så det var väl inte så jätte kul.... vid 3 tiden när dom stängde gick vi ut och skulle försöka få tag på en taxi på andra sidan gatan... och det var lättare sagt en gjort eftersom att vi var 8 pers och behövde en stor taxi.... =/

Helt plötsligt utan någon förvarning ramlar en utav sällskapets tjejer ihop (nämner inga namn) och fick världens kramper i magen.... =( att påpeka är oxå att hon är gravid.... så precis då fick vi tag på en taxi.. men istället för hemresa som alla längtade efter blev det en snabb tur till Karolinska vuxen akuten där vi mer eller mindre fick bära in henne.... idoiterna i receptionen fattde ingenting när vi försökte förklara att hon var gravid och att det hög i hennes mage och bröst.... det ändå som kunde fråga var hur mycket hon hade druckit och vi sa som det var att hon hade druckit kanske 4-5 drinkar men vanligtvist brukar tåla mer... (hon ska göra abort så hon är inte helt dum i huvudet för er som sitter och blir irriterade)  men efter att dom hade frågat ungefär 10 ggr hur mycket hon hade druckit så hade hon så pass ont att hon ramlade ihop mitt framför dom och då genast blev det minsan fart på idiotkärringen bakon disken....
Så hon fick komma in och ta lite blodprover och dom klämde lite på magen.m.m. dom verkade inte hitta något fel i alla fall för 3 timmar senare fick hon åka hem.....

så vi tog en taxi hem till fredrik där bilen stog och sedan fortsatte resan hemmåt.... *skönt* tyckte nog dom alla flesta i bilen.....

När jag hade släppt av alla passagerare där dom skulle av så hade klockan hunnit bli 7 på morgonen.....(Jag som BARA skulle köra dom fram och tillbax till Sthlm)

Så jag tog en snabbis ut med hundarna innan jag tillslut äntligen kunde stupa ner i sängen....... AHH ÄNTLIGEN....


menlös dag!

Ja ha så var det fredag... idag har jag gjort absolut ingenting,.... eller plockat undan lite här hemma har jag väl gjort och varit ute med hundrna... men annars absolut ingenting.... det e såååå tråkigt att vara ensam hemma... eller vara hemma över huvudtaget.....
Magnus jobbar idag så jag e ledig.. det e visligen skönt.. men väldigt tråkigt....

Sara och Ullis skulle komma över i dag, men lyser fortfarande med sin frånvaro... så det verkar lite som om att dom inte kommer alls.... men men vi får vl se....

Den nya tv funkar jätte bra... nu ska vi bara komma underför med hur man kan spara kanalerna där man vill ha dom... och sen ska den självklart upp på vägen.... just nu står den bara lutat mot vägen på magnus klädhylla.....
Så det e vad vi har att se fram imot i kväll =)

På söndag är det middag hos farmor... ska bli jätte trevligt... tråffar ju typ bara henne en gång om året nu sen hon mer eller mindre flyttade upp till stugan i åre... så som sagt jätte trevligt!

Nej nu ska jag väl ta och gå ut med vovvarna igen.. e nog dax för det.... man vill ju inte gärna att herr pissnisse gör sina behov i köket (där han vanligtvist gör dom) eller att fröken pissmyra  kissar ännu mer på mina nytvättade mattor.... vilket oxå händer  ganska ofta......


sjuk...och ny tv =)

Ja ha.... inge bra inge bra.. i morse när jag klev upp hade jag super ont i huvudet och var trött som bara den... men det var bara att släpa sig upp och klä på sig arbetskläderna... Magnus var ledig i dag, men gick ändå upp med mej och gick ut med hundarna =) han är bra snäll han! så åkte jag i alla fall iväg till jobbet när danne kom och hämtade upp mej,,,, somnade i bilen för att jag var sååååå trött... och sen när jag skulle kliva ur bilen orkade benen knappt bära mej.. så tror nog att jag e på väg att bli sjuk....

I alla fall när jag kom hem satt jag och kikade lite på blocket... coh hittade en tv =) så jag ringde magnus och sa det (som var i fjärdhundra och var barnvakt) och han tyckte att jag skulle maila på den! så sagt och gjort det gjorde jag!

Sen kom Julia över en stund och snackade lite skit... alltid trevligt när folk kommer på besök... spec eftersom att magnus för en gångs skull hade städat här hemma.

Sedan när magnus kom hem hade han med tv,n hört av sig så vi åkte och köpte den..  =) en 42 " plasma som vi ska ha i sovrummet....! så nu ligger min lilla gullgubbe i sängen och försöker söka kanaler! *trevligt*

I morgon blir jag hemma och magnus jobbar i alla fall.... jag lär ju sova halva dagen om jag ska må som jag gjorde i morse.....

Nu e d dax att sova!


Ny säng =)

Yes nu har jag köpt en ny säng... eller i alla fall ny stomme =) jätte fin är den... hittade den på blocket igår för 300 kr =) så igår kväll åkte vi till bålsta och hämtade den.... och när vi ändå var i Bålsta var vi och hälsade på Linda och hennes lilla Elina =) dom har ju flyttat nyligen så det var första gången jag såg deras hus... och det var jätte fint... Linda har verkkligen smak för inredning... jätte fint hade dom det...
Och Elina ska vi inte ens snacka om.... vilken söt unge... jag blir aldeles varm innombords..... hur lyser upp ett helt rum till och med när hon e ledsen-.... längtar verkligen tills jag får en egen liten solstråle.....

Och Linda berättade att dom kanske skulle flytta igen oxå istället för att köpa huset dom bor i nu.. och då hade dom kollat på lite hus i Enköping... (det e ju mycket mycket billigare här än i Bålsta) och då hade robin sagt att han inte hade något emot att bo i Enköping... men det har Linda =( DUMMA linda.... jag tycker absolut att dom ska köpa hus här i stället så jga kan träffa dom oftare..... annars bllir det ju typ bara var 3 dje månad elle rnåt..... skulle va så kul om hon bodde närmare....

Men i alla fall när vi hade varit hos Linda så bar det av till skolsta pizzeria.... där jag åt en hambuger tallrik som var tol god och magnus en pizza... sen spelade vi lite jack vegas (ingen vann något)

sedan bar det av hem och magnus gick ut med hundarna medans jag skruvade ihop våran fina säng =) så nu står den på plats! men det blir ju inge sex i den sängen kan man ju säga HA HA jag har väl aldrig hört någon säng gnissla så mycket som denna gjorde... så ska man rumla runt bland lakanen så lär väl hela huset höra det *ler* nej men jag får väl försöka dra åt skruvarna eller nåt i dag..... =) nu ska jag i alla fall ta en red bull och en cigg och sen blir det våra bästa år!

Tidig morgon!

Ja ha.... nu var det länge sedan man skrev här.... har hunnit hända mycket saker.... men jag ska fatta mej olite kort...

I Augusti fick jag ett missfall i 6 månaden.... inte så roligt...
sedan dess har jag varit sjukskriven ett bra tag och mest bara försökt bearbeta detta.

Jag och Magnus har fått det riktigt fint här hemma nu med nya tapeter i ALLA rum och målat lite runt skåpluckor och allt... (nu väntas bara nya skåpluckor till efter nyår) men men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge =)

Har kommit upp i massa grodor nu i min grodsamling som jag har börjar med för några månader sedan.... har nu kanske ett 15 tal eller nåt.... =) tok söta.

Har även börjar hamstra på mej massa jul saker... för här ska det inte snålas in på juldekorationer inte =) har nog spenderat säkert 6-7 tusen på bara tomtar och julgramspynt, gardiner mattor och allt som hör julen till =) Nu bara längtar jag tills jag får börja ta upp allt oxå =)


Idag var jag uppe med tuppen för att kolla på våra bästa år kl 7 och sedan dess har jag stor städat.... hemskt skänt nu när det e klart =)

Idag runt 12 tiden ska jag och Sara fika =) Och det e b ra det för jag längtar efter Anton som en tok.. va massa dagar sedan jag träffade dom =)

RSS 2.0