Oj va tiden går!

Hoppsan va tiden går.... glömmer ju helt bort att skriva här *s* En hel vecka försvann bara så där!

Kan ju resumera veckan lite grann....

Måndag gjorde vi inte allt för mycket.. plockade lite här hemma och ja mest ingenting...

Tisdag blev min lilla pojke hela 3 månader... och den dagen firade vi genom att gå upp till bvc och vaccinera och väga + mäta min lilla skrutt... vaccineringen gick bättre än va jag trodde att den skulle göra.. han va så duktig min lilla skrutt... han skrek och grät lite precis när dom satte i sprutorna och nån liten stund efter... men sen blev han lugn ganska fort när han fick ligga och kolla på en mobil som dom har uppsatt i taket ovanför skötbädden där :)

Och sen va d vägning och mätning, och han väger nu hela 6 kilo och är 60 cm lång, så han börjar bli riktigt stor och fin min lilla älskling nu ♥

Och ingen feber eller så på kvällen fick han heller... liiiiite extra gnällig va han men inte speciellt mycket.. han är så duktig min fina prins! :)

På eftermiddagen gjorde vi inte heller speciellt mycket... vi va en snabbis till västerås med mamma och kollade i en barnaffär, jag köpte lite tygböcker till Berrabus, för 10 kr styck, tyckte jag va ett helt okej pris, speciellt när vi gick in och kollade i en leksaksaffär efter och där kostade dom allt i från 99 till 300 såna böcker... så där tjänade vi en bra slant på second hand vill jag lova!

Onsdag va jag och renee till pappas jobb i vaxholm där dom håller på att riva en kåk och grävde upp lite rosenbuskar som skulle slängas annars, så att vi kan göra fint på våra tomter :)


Torsdagen spenderades hemma med städning och rengörning utav akvariumet... pust stonk och stön va jag HATAR det där jävla akvariumet... så jäkla drygt att göra rent!!! Men det blir ju iof väldigt fint när d e klart! Så städning hela dagen och tvättning på kvällen så att det blev riktigt rent och fint här hemma!

Fick oxå ett sjukt tråkigt besked på torsdagen oxå =/ inget jag igentligen vill skriva ut här.... men det handlar i alla fall om sjukdom i familjen.... jag hoppas älskade du att du vet att vi alla finns här för dej och behöver du prata så kan du ringa när som helst på dygnet!!! ♥♥♥ Du kommer att ta dej igenom detta fina underbara du!!

I fredags (igår) va vi till stokholm, jag, Renee emellie, pappa, berra och elvira  + Mona och va först hos farmor, och sedan va jag och farmor iväg å handlade en snabbis och sen ut till jakobsberg och hälsade på farfar vid graven då han dagen till ära skulle ha fyllt 75 år.... va där en liten stund och farmor planterade en jätte fin ros ♥

Efter det blev det ut och äta på restarang med allihoppa, thai/kina mat stod det på menyn, för att fira farfar som då skulle ha blitt 75 samt att farmor och farfar skulle ha firat guldbröllop tillsammans... alltså 50 år... det e helt sanslöst va häftigt och romantiskt att dom skulle ha varit gifta så länge... det händer ju lixom inte allt för ofta nu för tiden att människor är gifta så länge!!! hur som så va maten jätte god och sällskapet trevligt!

Efteråt följde jag och emellie med hem till farmor en snabbis och matade knoddarna och byte blöja innan det var dags att röra sig hemmåt igen!


Idag har vi donat lite på baksidan, Magnus har "plöjt" upp "gräsmattan" och vattnat och donat där ute så att vi kan så ny gräsmatta! och jag har vart uppe på taket och sopat ner massor med mossa och skit... dock orkade jag inte riktigt göra klart så d får bli mer i morgon! + att vi ska lägga ut lite stenar och fixa och dona och jag ska plantera rosenbuskar som jag och renee va och hämtade i vaxholm i onsdags :) I bland önskar man ju att man va miljonär va fint d skulle vara på våran baksida då!!!

Ätit på vita elefanten med mamma och micke + älskling och berra nu på kvällen oxå.. smaskigt värre med thaimat 2 dagar i rad!!!

Och Berrabus har kommit in i en period då han drömmer mycket mardrömmar och inte alls vill sova i sin egen säng, vilket har rasulterat i att han sover brevid mej i våran säng på min arm.... älskade unge ♥ Även om det e mysigt så är d oxå väldigt jobbigt och jag sover oroligt när han inte ligger på sitt andningslarm... Men förhoppningsvis så är det bara en liten period som det är så här nu och sen kanske han vill tillbax till sin säng... det visar sig.. men känner han sig trygg med att ligga med mej så får han väl göra det så klart :)

Nä nu har jag nog inte så mycket mer att skriva... avslutar detta inlägg med lite bilder så klart :)



Här har vi coolaste tröjan ever :) Och det är nog bara Idahoo som förstår varför! våran egna lilla grej kan man säga ;)


Här kommer det massor med kärlek ♥




Och sen har vi en riktigt busig och glad kille :)


Och en bild på hans fina bamse träd som jag har fixat iodning i hans rum :)


Nu saknar vi bara brummelisa och en riktig katten jansson nalle eftersom att den vi har är en handdocka....  :) men visst va d ett fint träd?!? :) ja är i alla fall sjukt nöjd! älskar verkligen bamse och hans vänner!

Och sen hade jag nog inget mer att komma med idag tror jag.. det får lixom räcka så här!

en lördag med mormor :)

Igår va jag och Berrabus till västerås och shoppade med hans mormor :) eller shoppade och shoppade... ja hämtade parasollet till berras vagn och sen köpte jag ett  tält som skyddar upp till 50+ i uv till berra som han kan ligga i på stranden och slippa solen och ligga nakenfis :)

Sen köpte hans mormor en skit söt solskydds dräkt till honom med bamse på :) hur söt som helst!!!!




Sen blev d billiga nisse och kollade runt lite och mamma köpte en liten kusin till Pixxie, nämligen en liten surukat som tittar upp ur ett hål *smile* dock tog jag ingen bild på den!

Sen satt vi på en filt i solen hos mamma och micke och solade och myste lite jag och berrabus, mendans mamma fixade  maten!
Sen kom Jazmine dit oxå, och senare på kvällen kom Magnus och så blev det grillning för hela slanten... sjukt goda grillspett och haloumi ost... potatisgratäng och sallad... sjukt gott!!!

Sen satt vi vid datorn en stund och sen pratade en stund och vid 11? tror jag att vi åkte hemmåt....

När vi kom hem nattade jag lilleskrutt i sin säng och sen satt vid datorn en stund och sen blev det sängen!

Idag har vi gjort absolut ingenting alls!! suttiti i soffan och glott på varsin dator och sen typ inget mer....

Nä d va väl inte så mycket mer som hade hänt i helgen så jag ska nog ta och plocka fram bestick och så för snart kommer älsklingen hem med pizza!!

Bjuder först på en härlig bild på min bebis när han har duschat med mej =)


En dag i Stockholm :)

Idag har jag vart hos Mona och farmor i sthlm och hälsat på!

På vägen dit så va jag förbi i bålsta och köpte en bilbarnstol till berrabus som jag hade hittat på blocket, och med på köpet fick jag en barnvagn, som Monas kompis Alina fick och sen yttligare en bilbarnstol för nyfödd som Fanny ska få till sin snart födda lilla dotter.... vi har ju ändå ingen användning för den!


Kom i alla fall till sthlm och dumpade av lite grejer hos Mona och åkte sen och hämtade farmor, för att sen hämta Mona och Ronja och så åkte vi till stranden! Väldigt skönt att bara sitta där och inte göra nåt alls... vi fick ju hålla oss i skuggan eftersom att berra inte ska vara i solen.... men nice ändå! och hundarna hittade nå barn som dom lekte med :)
När Mona skulle gå ner och låta hundarna bada så tappade hon Chocko så han sprang i full fart ut på bryggan och sen tillbax och skällde lyckligt... skulle gissa på att dom övriga på bryggan INTE var allt för lyckliga över hans framfart *s*

Sen hem och släppte av Mona för att åka till björnboda och farmor gick in en snabbis och skulle handla lite medans jag satt i bilen med ac:n på för fullt :)

Sen hem till farmor och följde med in och skulle mata Berrabus lite och byta blöja för att sedan åka hemåt!

Väl hemma åkte vi och handlade middag i form av smörgåstårta och sen hem och åt!

Nu på kvällen har d städats lite och plockat undan!  och precis när jag va klar så kommer pappa inrullandes och ALLA sina hundar + emellie 2 hundar..... ovanligt när jag precis har städat att dom kommer....

Och ja jag vet att jag städar ofta men jag blir helt knäpp när d e skitigt och rörigt här hemma... jag klarar helt enkelt inte det, och då måste jag få städa om jag vill! så det så!


Nu ligger Berrabus och sover i sin säng sen ett par timmar tillbax och jag ska strax hoppa upp i duschen så att jag och älsklingen kan hoppa i säng sen när han kommer hem efter att ha åkt hojj hela kvällen!

Här e jätte fina kläder som Berrabus fick utav farmor idag oxå som hon köpt när hon va utomland... dock kom inte byxorna ett par jeans med på bild! skit fin grön färg på bodysarna :)




Och så vill jag bara visa vilken schysst avslappnad stil min kille har oxå :)



Och igår va vi över till pappa och renee på kvällen när pappa Magnus jobbade över och så här arga va vi i bilbarnstolen då *s*



Och sist men inte minst en bild med ren kärlek ♥



Nä duschen va d visst nu! och sen god natt :)

Badat dogsen!

Titta jag hann slänga in ett till inlägg idag :) hurtigt värre!

Berra har vart på pisshumör hela dagen idag, typ somnat i min famn och slumrat i 5-10 min svettig och jäklig... så jag försökte lägga ner honom... och varje gång vaknade han och började gallskrika... verkligen tog i ifrån tårna oxå så jag trodde att jag skulle bli döv... så det va bara att ta upp honom igen och vanka runt med honom här hemma... så har vi försökt i ett gäng omgångar nu... tills för en stund sen då jag ÄNTLIGEN kunde lägga ner honom.... och jag kan ju säga att Pixxie som e van vid att ligga i mitt knä när han normalt sover middag INTE är glad nu som har fått lov att ligga själv i soffan.... hon är ju inge bortskämd den där lilla inte *s*

I alla fall så har han sovit en stund nu, vilket har gjort att jag har hunnit duscha alla 3 hundarna, så nu är dom om möjligt ännu surare på mej.... dom far runt som galningar här hemma nu och torkar sig på allt dom kan komma åt, soffan, mattor och handdukarna jag lagt ut *s* full rulle vill jag lova... ska aldeles strax borsta och föna dom oxå, men kände att jag behövde andas lite ;)


Bjuder på lite bilder på godsen i badkaret :p







Ha ha mina fina små pälsbollar :) så mycket kärlek♥




Och Berrabus har som vanligt haft naken tid i sitt gym oxå under dagen även on han inte ville ligga där allt för lång tid i dag eftersom att han har vart gnällig.... men bjuder på ett kort därifrån oxå :)



Mitt söta lilla busfrö ;)

Nä föna hundar va det ja!!

Full rulle!

Japp av någon anledning fick jag eld i baken igår, hade ju tvättstugan på kvällen vilket va riktigt förbannat varm....  Men ändå helt sjukt så tycker jag ändå på nåt sätt att det är avkopplande....

Lilla gubben min va uppe hos en kompis med alla hundarna och då tyckte jag att d passade sig att städa lite här hemma... lilleskrutt låg ju i alla fall helt utslagagen i soffan....




Så jag satte i gång att dammsuga,skura, bädda rent i sängen, fixade och donade!
så nu är det skinande rent här hemma..skönt!
Och eftersom att Denver inte är hemma nu på 2 veckor så gissar jag på att d kommer att hålla sig rätt rent! :)


Efter städningen kom lilla gubben hem så jag kunde hämta det sista i tvättstugan.. och så hade jag redan nattat lilleskrutt i sin säng så Magnus fick va hemma och hålla koll så inte han vaknade....

Efter det blev det en låååång sval dusch... riktigt riktigt skönt!!!!! Så man kunde krypa ner i en nytvättad säng, nyduschad och fräsch!!! INGA kräkor där inte *s*


Idag har vi inte hunnit med allt för mycket.... typ kollat på tv, ätit frulle och nu ligger Berravbus på sitt nya lekställe på golvet och verkar rätt nöjd...
Strax när våra bästa år är slut så blir d en promenix med dogsen och sen får vi se vad dagen har att erbjuda!!
Ja hoppas i alla fall att någon rolig vinst i från tradera dimper ner i lådan idag :)


Här har ni 2 bilder på Berrabus i "lekhörnan"





han ser ju rätt nöjd ut i alla fall :)

Nya vagnen :)

Ja nu är den nya vagnen hämtad i stocholm som jag hittade på blocket, Magnus tog den på väg hen ifrån jobbet i går :) och den är såååå fin :)





Är sjukt nöjd över den :) Även om lilleskrutt inte kan använda den försen om typ lite mer än ett år då det bara är en ren sittvagn som är vänd framåt så gör det inget!





I alla fall i söndags så va vi till västerås och beställde parasoll till den andra ligg vagnen, sjukt dyrt... 330 kr... BLÄ! Men men d kostar att ligga på topp i bland :)

Under tiden va dogsen hos mamma och micke och när vi åkte förbi på vägen hem och skulle hämta dom så bestämde vi oss i stället för att stanna kvar och grilla :) Jeanette, krull Jazmine och Isabelle va där oxå! :)

Riktigt god mat och trevligt sällskap och mysigt att kunna ligga på en filt i gräset och mysa med våran fina son :)



Igår va d ju sveriges national dag och varmt som ända inåthelvete!!!!!  Vilket betyde att jag och Berrabus höll oss inne nästan precis hela dagen förutom när dogsen skulle ut!

På kvällen så köpte jag och älskling med oss mat och åkte ut till magnus syster med familj, och käkade där, kassler i ugn med annanas och ris... hur gott som helst!
Och till efterätt jorgubbar, glass och vispgrädde *Mumms*

Och Berrabus fick mysa med sina kusiner och faster :)


Idag har mamma vart här hela dagen och vi tog en promenix ner till munkan och hämtade en babysitter som mamma hade vunnit på tradera som berrabus ska få sitta i hemma hos dom :)
Sen ner på stan och käkade glass i solen!

Underbar dag!

Nu blir d tvättstugan för hela slanten!!!

älskar tradera :)

Ja tänk är d då man börjar undra om man har gått å blivit gammal när man sitter på en lördag kväll helt maniskt och följer en auktion för att se om man vinner? *s*

Har i alla fall vunnit en hel del bra att ha saker, eller så är d bara sjukt söta saker som Berrabus har fått! Och sen att det är sjukt bra priset är ju inte heller fy skamm!

Här kommer lite bilder på helgens vinster!



Sjukt söt väska som Berra kan ha när han vill flytta hemifrån sen när mamma och pappa är dumma *s*


Självklart måste man ju ha en jumpa påse oxå som man kan ha leksaker i :)





Lite kläder att ha i sin fina väska måste han ju ha oxå =)

Och sist men inte minst ett skiiiiiit gulligt bäddsett som vi ska ha på golvet här hemma som han kan ha att träna krypning på sen :)



Håller oxå på att buda på en aution som går ut om 5 timmar så vi får se hur d går  med den.. kanske kommer ut en bild lite senare :)

ÄLSKAR tradera och ÄLSKAR Bamse!


Nu blir d nog strax en tur till Västerås och beställa parasol till barnvagnarna,  så att man har d gjort... börjar ju bli dags att använda det snart!

Och ikväll är d BB final oxå!! wooohooo HEJJA HEJJA MARTIN!!!!!!!!!!!!!!!

Bloggtorka!

Ja jösses va dålig jag har vart på att uppdatera... MEN har haft fullt upp om dagarna.... och för att detta inte ska bli ett låååååångt blogg inlägg som tar 3 timmar att skriva så summerara jag lite bara om vad som har hänt... So here we go!

Fredag 27:e

På stan med Emellie, Renee, Sanna, Fredrik och Stefan samt Berra och Elvira och käkade lunch på stattshörnan och sen gick och shoppade lite! Iof stod Renee för den mesta del av shoppandet och Berrabus fick en hel del presenter!



Renee hade även med sig ett paket med en body och en "mössa" i från farmor :)



Själv köpte jag en body och 5 färgglada strumpor till Berrabus i 100 strl för stort *s* Men orkar inte lägga upp bild dessa!




LÖRDAGEN DEN 29:E

KARNEVALEN!!!
Stress stress och lite mera stress för att få på sig den där tighta jäkla sjuksköteske dressen som by the way INTE va smikrande på min kropp... snacka om att se ut som en valross på torra land *asg* MEN jag födde faktiskt barn för mindre än 3 månader sen så man kan inte kräva såååå jäkla mycket!

Karnevalen gick i alla fall fin fint och Renee ifrån våran grupp vann ett inviduellt pris för bäst utklädnad! skoj! Nån liten bild kommer väl här då... jag BJUDER på den lixom!



Efter karnevalen shoppade jag lite kläder till Berrabus oxå som verkligen behövde ha lite bodysar!



SÖNDAGEN DEN 29:E

Hände det inte allt för mycket.... Min första morsdag som va rätt så värdelös.. kändes väl inget speciellt med dem dagen... men men.... va hem till magnus mamma på dagen och firade henne och käkade grillat, och sen hem till min mamma på kvällen och uppvaktade henne... sen hem kollade på bb och sen sov!

MÅNDAG DEN 30:E

MVC och sattein spriralen... och tack och lov så gjorde d inte alls så jätte ont som folk sa att d skulle göra :) lite typ molnande värk efteråt... men thats it!

Min bil va på service oxå... så nu ska vi se om jag får den såld!

TISDAGEN DEN 31:A

Hände d inte mycket... tvättstuga på kvällen och lite städ hemma och mamma kom på besök =) blivit lite av en grej att hon kommer på tisdagar hem hit och gullar med sitt barnbarn :)

ONSDAG DEN 1:A

Nere på stan och fikade med Emellie och Elvira hela dagen och även Denice, Lina, Mia och självklart Niilo & Berra!

Kvällen bjöd pappa och Renee på ALL IN där d gluffsades oxfile spett med vilökssmär och klyftpotatis med rödvinssky! RIKTIGT gott!!


TORSDAG DEN 2:A

Valle och William p åbesök nästan hela dagen här hemma... drack kaffe och snackade skit!

På kvällen bjöds d på tacos hemma hos pappa och renee! jätte trevligt!


FREDAG DEN 3:E

Valle, William och Renee på besök nästan hela dagen, kaffe drikande och massa snack! renee hade tvättstugan oxå!

På kvällen blev det hem till mamma och micke och käkade pizza och snackade skit och kollade på BB :)

Och idag... idag jar vi typ inte gjort ett skit... försökte få lite sovmorgon vilket inte alls gick nå bra eftersom att berrabus va på sjukt dåligt humör och vaknade redan vid 6-7 och sen vägrade somna om.... lite magknip hade han oxå stackarn....


Nu blev d ett rätt så långt inlägg i alla fall men jag tänker i alla fall lägga in lite bilder oxå :)









D tar sån jäkla tid detta så resten av bilderna kommer upp på fejjan i stället!

RSS 2.0