Halloj!

Japp skriver väl ner lite som har hänt på senaste tid... har inte orkar skriva speciellt mycket.. men i alla fall..

I 2 veckor har jag varit inhyrd på ett annat företag i sthlm.. skadesanering.... Jag och ett annat gäng tjejer från den firman har jobbat i sundbyberg med sotsanering i ett 9 våningshus.... hur hävla myckt som helst att göra... *suck* Har åkt hemifrån varje morgon kl 5 och kommit hem runt 6 tiden.... *trött*  men idag va sista dagen tack och lov,  i morgon blir d tillbax till vanliga firman och jobba med grabbarna.

I morgon ska jag, magnus, stefan och danne till brahegatan och ta ner takbalkar...
men heldre d än att sanera sot.

I förra veckan hände inte så mycket.. sov mest på kvällarna... förutom onsdag.. da va mamma och moster här med gilbert och jazmine och kollade på huset.. och så kom magnus förbi och lät ungarna åka lite motorcykel.... sen åkte mamma och moseter med barn hem och magnus åkte in till fjärdhundra och tog nåt varv... sen kom han tillbax och sov här.

I torsdags va jag till västerås och gjorde min nya tatoo som jag själv ritat upp, och som micke sn gjorde i ordning skissen... här kommer en bild på den =)
Sen på fredag kvällen ´va jag och magnus hem till mamma och micke på kräftskiva/fördelsedags fest för micke....  blev lite tjaffs där som förstördee kvällen lite men sånt händer. Magnus åkte hem vid 10 tiden för han skulle åka till stockholm med motorcykeln och gå på nå race. Jag stannade väl kvar till kanske 12, och sen åkte ja hem till magnus och sov....

Lördag blidde d grönalund för hela slanten.. och ingen LITEN slant vill jag lova,,, satan va dyrt allt är där.. men d e d värt. Magnus och micke gick mest och tog lotter och jag och gilbert och moster + Jazmine åkte massa karuseller =) Ha ha magnus såg skit rädd ut på kortet från lustigahuset när man åker mattan ner.. d tycker jag va skiiit kul =)
Magnus va en ängel och vann hela 2 grod nallar till mej + att jag byte till mej en groda utav moster... så nu finns d 3 grodnallar till i samlingen =) + att hela gänget förmodligen spelade bort nästan 800 kr på att jag skulle få en groda som jag verkligen ville ha,,, men ingen vann den... =(

Jazmine hängde på Magnus nästan hela dagen/kvällen.. så jag tror att hon  e lite förtjust i honom... om man träffar henne och magnus inte är med så frågar hon flera ggr vart han är =) he he. hon e härlig hon!

Här bjuder jag på några bilder från lördagen.

     

Vi kom väl hem runt 1 på natten till enköping... då släppte mamma av mej och magnus hos honom där jag hade bilen och sedan åkte jag vidare hem... jag va äl hemma vid 2 tiden.

Söndag va en riktig slapp dag... Magnus ringde och väckte mej runt 12 tiden och så åkte vi till hans mamma och hämtade hundarna som hade sovit där undr natten. sen åkte jag in till stan till pappa och parade Diddi...

så vi får se om ett par månader om d blir nå valpar =) sen lämnade jag av chocko och denver och chocko hos magnus så att diddi skulle få lite lugn och ro... sen åkte jag hem och städade och pysslade här hemme... klippte gräsmattan med mer.....

Denna vecka har bara beståt av jobb och sova... vilket jag oxå ska göra nu.... blir en lååång helg oxå känns d som... ska hämta hem hästen på lördag, sen u och festa i västerås på kvällen med ida, isabelle och emelie.... ska bli grymt kul... sen på söndag kommer d ev någon och kollar på kattungarna så att jag blir av med dom någon gång... så någon som läser och är intresserad av en kisse unge hane på 14 veckor får gärna höra av sig.

Sen har jag äntligen lyckats fixa mitt visa kort oxå.. kommer bli skiiiit bra.. här under skjuter jag in bilden som kommer att vara på kortet. Nu e d dags för mej att sova om jag ska orka upp i morgon!


Så va d dags igen!

Japp nu e d verkligen dax för ett nytt inlägg här kände jag.. va flera veckor sen jag skrev här sist.... och MYCKET har hänt.

Den största förändringen är väl att jag inte längre är Enköpings bo. Noppe nu mer är jag Tvättäkta fjärhundrabo... Japp en riktig lantis vill jag lova... så jag tog mitt pick och pack och hela glada zoo´t och flyttade ut på landet...
Trivs kanon bra här , d e så lungt och fridfullt... och ja kan göra precis va jag vill.

     

Ida har varit här ute med mej i nästan 2 veckor jag har bott här ´nu och hjälpt mej röja i skogen och trädgården... och d behövdes vekligen =)

Sen har d flyttat in 3 små terrorister här hemma oxå.... i form av små lurviga kattungar.... *suck* ja skulle ha en... sen blev d 2..  och helt plötsligt va dom 3 här hemma... så någon som vet någon som vill ha kattunge? 2 utav dom ska bort snarast!

Corona hon trivs som fisken i vattnet här ute.. hon e ute halva dagarna och sover i sängen resten... hon har till och med blivit bättre i ögonen *skönt* och en så länge har hon inte rivit på en ändaste sak här ute... så underbart!

Hundarna trivs oxå prima... denver har hittat en plats på sidan av huset där han ligger mest hela tiden. och små hundarna springer runt benen på mej och busar.

Japp sen har d väl hänt lite mer saker som jag faktiskt inte orkar skriva just nu.. inget viktigt med andra ord =) 

 I morgon blir d till att vara barnvakt till lilla Vanessa.... blir en liten promenix ner till stan.. någon som vill joina?
Sedan vet man aldrig vad som händer!

På söndag tänkte jag flyttstäda Daniels lägenhet om d blir dåligt väder så att man får d överstökat =)

Nästan vecka va d ont om jobb.. så d blir väl till att fortsätta att röja här hemma i skogen då... och köra ett gäng gånger till återbruket med all skit.

På tisdag är d dags för BRITNEY SPEARS =) Jag och Julia tar och packar in oss i bilen för en resa till sthlm och se henne... längtar massor. ska bli så skoj! tror att d kommer bli en grym show!

Nej nu kommer nog magnus snart hit så jag ska väl ta och gå ut me vovvarna så att vi har d överstöckat...

Får se om d tar flera veckor innan jag skriver igen.. d vet man aldrig =)

RSS 2.0