lägenheten =)

I dag var jag och hämtade nycklarna till lägenheten =) gick runt och kollade lite och la genast märke till att det va värre än jag troode med tapeter och skit. så måste typ tapetsera ALLA rum förutom köket..... fast där skulle jag ändå vilja göra det för jag hatar gult.... *suck* ja ja vi va i alla fall i väg och köpte tapeter till vardags rummet idag så vi får se om dom kommer upp i helgen =) måste måla alla tak oxå... dom va typ piss gula. men det kan jag juh göra själv i helgen!

sen har jag burit ner lite saker till längenheten oxå.. men mest saker till balkongen.

sen har vi i nte gjort så mycket mer i dag.... vi va och åt man hos pappa och renee... dom grillade så renee tyckte att vi skulle komma ner.... då passade jag på att gosa med granens lilla hundvalp... som e riktigt söt.

sen nu har jag mest kollat på tv.. magnus e iväg och fixar på sin bil som han köpte i dag.... men nu har jag inte tid at skriva mer... måste kolla på talang 2008  =)

Tjo!


Mycket att tänka på.... =/

oj oj oj jag har mycket att tänka på just nu.... flytten om en vecka... om det inte blir till helgen... och då måste jag ju städa ut den här lägenheten oxå... suck va jobbigt.... har en bort tappad nyckel hit oxå som jag kommer att få betala för.... jag som verkligen inte har några pengar just nu.....

sen börjar jag ju nytt jobb på måndag på statoil =) det e ju i alla fall possitivt.... kan verkligen behöva inkomsten. =) och sen vet jag ju flera som jobbar där så man behöver inte känna sig helt lost!

sen igår poppade det upp ännu fler saker som händer i mitt liv just nu som inte är så jätte aktuellt att skriva här riktigt ännu... men det e jobbigt och mycket att tänka över.... uch jag som inte tycker om att tänka.... men men det e skönt för jag har ju sara jag kan prata med och be om mycket råd... känns skönt d i alla fall.

i dag har jag varit hos Sara hela dagen (fast det har jag ju varit resten av veckan oxå) har börjar spela gitarr hero och det e ju sååååå himla roligt.... fast jag kanske inte är så himla bra på det, men det kommer. sen har vi varit på stan ganska länge oxå och fikat och kollar lite i affärer.  sen upp till Sara igen och´käkade pizza, och magnus kom upp. sen blev det lite mer spel och gos med Anton =)

nej nu är det väl dags för mej att ta hundarna... stackars magnus ska upp i natt och köra tidningar så han har redan gått och lagt sig. ska väl kanske börja plocka undan här hemma i käket oxå... ser ut som en bomb har slagit ner... och sen e d massor kvar att packa.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0