WOW med stora bokstäver!

Ja mycket händer i våra liv just nu och tiden har inte riktigt infunnit sig till att blogga....

Mycket possitivt, men oxå mycket negativt....

En del som jag inte orkar/vill ta upp här på bloggen för jag känner helt enkelt att det inte är värt att ödsla energi på.....

Men en hel del possitivt som ja gärna tar upp har ju med våran lilla prins att göra :)

Shit utveckligen går verkligen FORT fram nu! Från att ligga som en liten klump så sitter han nu sen ett par dagar tillbax helt själv utan stöd, han tar mycket bättre grepp om saker, kan ta upp saker själv i från golvet typ som napp och stoppa i sin egen mun (dom i bland är den åt fel håll och då blir det lite gnäll) Men han är såååå duktig och det går så sjukt fort!

Han har ju fått flytta ner i sängen nu till botten... för i den här takten så kanske han druttar över rätt som det är... och det vill man ju verkligen inte! Dock har han inte sovit i sängen dom senaste 3 nätterna.. han VÄGRAR! så fort jag lägger ner honom när han har somnat så blir han klarvaken och börjar gråta riktiga krokodil tårar.... och jag har faktiskt inte orkar efter vissa omständigheter att ta en fight med honom om det just nu, så han har faktskt fått komma upp och sovit mellan mej och Magnus! det är ju rätt mysigt att ha honom där oxå, även om han och Magnus å Pixxie tar upp mestadels av sängen och jag får ligga på sidan på en liiiiiten kant... men det är det värt, för jag orkar inte och behöver verkligen sova!

Mer då? Vart i  väg på lite äventyr och så som jag heller inte vill skriva här riktigt ännu.. några få vet, och resten kanske får veta så småningom :)Spiralen även av mej kallad kramp proppen har nu dragits ur, och jag vet inte om jag inbillar mej, men jag mår redan såååå mycket bättre! Hormoner är nog inte min grej skulle jag tro! Finns ju så mycket andra skydd som har funkat dom senaste 6 åren utan bebis, så då bör det ju funka nu!?! Så nej alla glada nyfikna de är inget syskon till Berra på G just nu! Just nu njuter vi av att följa Berrabus utveckling och alla hans framsteg!

Och eftersom att vi för tillfället är väldigt osäkra på vart vi ska ta vägen i boende form så är det verkligen inte läge att skaffa ett barn till.. känns som om d räcker med 8 hundar och ett barn och 2 vuxna.. bara det är jobbigt!


Nu i oktober månad händer det massor med skoj saker oxå =) I morgon perfect homeparty hos Diana med trevligt sällskap,  och barnloppisar på morgonen :)

Nästa helg oxå barnloppisar, samt mickelsmäss.
Och även tjejkväll hos Diana för att fira hennes födelsedag.


Nästa fredag är det även dags för väldigt mycke tråkigheter.... fredagen består av begravning... uch aldrig kul! men i detta läge är det verkligen extra sorgligt.. en ung fin människa har lämnat denna jord för en livslång hojj semester.... Man kan bara hoppas att han har det fint och bra där han befinner sig nu! ♥


Ja ett halv långt inlägg kunde jag i alla fall bjuda på :) Kanske kommer mer när jag har lite mer att skriva om!

Tjo och hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0